Fotbal international

Mesajul lui Evra pentru Ronaldo: “Du-te la Juventus, vei fi la următorul Mondial!”

Autor: Claudiu Surmei | 09.07.2018 | 10:51
Evra crede că transferul la Juventus va fi benefic pentru Ronaldo

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus a ținut prima pagină în ultimele zile. Portughezul încă nu a semnat cu campioana Italiei, dar la Torino se vând deja primele tricouri imprimate cu numele lui Ronaldo și culorile și stema lui Juve. Patrice Evra, fostul coleg al lui Ronaldo la Manchester, a vorbit despre plecarea jucătorului de pe Santiago Bernabeu.

“Toată lumea mă întreabă ce cred despre acest transfer. Nu am vorbit cu Ronaldo despre asta, dar sfatul meu este ca, dacă vrea să joace până în 2050, trebuie să meargă la Juventus. Nu există o altă echipă la care ar trebui să plece”, a declarat Evra.

Fostul coleg de-al lui Ronaldo de la Manchester este de părere că portughezul mai poate prinde și următorul Campionat Mondial dacă va alege să joace pentru Juventus din sezonul viitor.

Evra crede că tranferul la Juventus va fi benefic pentru Ronaldo

“Ronaldo, îți spun așa: fă alegerea corectă. Știi bine că italienii te iubesc, dar e un sacrificiu. Dacă te duci la Juventus, va trebui să muncești mult, foarte mult. Nu vei ști ce e aia vacanță. Dacă te duci la Juve, vei fi la următorul Campionat Mondial și nu ca mascotă, ci ca un protagonist”, a mai spus Evra.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!