Fotbal international

Mesajul lui Florin Andone la despărţirea de Deportivo: “Sper ca drumurile noastre să se întâlnească din nou”

26.05.2018 | 16:18
Mesajul lui Florin Andone la despartirea de Deportivo Sper ca drumurile noastre sa se intalneasca din nou

Florin Andone a transmis un superb mesaj pe contul său de Twitter suporterilor galicieni la despărţirea de Deportivo La Coruna. Internaţionalul român şi-a găsit o nouă “casă”, mutându-se din Primera Division în Premier League, la echipa Brighton.

Florin Andone le mulţumeşte suporterilor pentru afecţiunea demonstrată în cei doi ani petrecuţi pe El Riazor, unde a marcat 12 goluri în primul sezon şi 7 în al doilea, când, de altfel, nu a mai fost titularul de neclintit din primul an.

Mesajul lui Florin Andone. Recunoştinţă pentru cei doi ani petrecuţi cu Depor

“Aici am început o nouă provocare, mi-am spus în urmă cu doi ani, când am trecut am ajuns pe Riazor, cu nervi, entuziasm, dorinţa de a juca şi, mai ales, de a creşte. Doi ani de când Depor a decis să aibă încredere în mine şi în care trebuie să le mulţumesc celor din stafful tehnic. Doar ei m-au ajutat să devin jucătorul care sunt astăzi.

Mesajul lui Florin Andone la despărțirea de Deportivo. Ultimul an a fost cu destule momente grele. Relaţia cu antrenorul Seedorf nu a funcţionat tocmai bine
Mesajul lui Florin Andone la despărțirea de Deportivo. Ultimul an a fost cu destule momente grele

M-am simţit foarte iubit, am simţit căldura fanilor, am simţit că fac partea din această familie. Când am ajuns aici, nu aveam prea multă experienţă în prima ligă din Spania, iar acum plec de la Depor cu 100 de meciuri jucate în La Liga şi cu o mulţime de amintiri de neuitat. Acest club mi-a dat oferit atât de multe. Pentru mine, aici a început o nouă provocare, iar acum sper ca drumurile noastre să se întâlnească din nou în viitor. Vă doresc tuturor toate cele bune”