Fotbal intern

Mesajul lui Florin Bratu pentru Cosmin Contra! Ce jucător propune la naţională

04.08.2018 | 14:04
Mesajul lui Florin Bratu pentru Cosmin Contra Ce jucator propune la nationala

Mesajul lui Florin Bratu pentru Cosmin Contra. Dinamo are un start bun de sezon în Liga 1 Betano, după ce formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a obţinut patru puncte în primele două etape din campionat. “Câinii” au remizat în runda precedentă cu FCSB, scor 3-3, iar Dan Nistor a fost unul dintre jucătorii remarcaţi în Derby de România. În aceste condiţii, Florin Bratu a declarat că fotbalistul de 30 de ani ar trebui să intre în vederile selecţionerului.

“Nistor este căpitanul echipei. Trage echipa după el, este un lider adevărat şi sper să atragă atentia uşor, uşor. La naţională, avem nevoie de jucători de valoare. Iar Nistor este un fotbalist care foloseşte la fel de bine ambele picioare şi să sperăm că îl vedem şi la echipa naţională”, a declarat Florin Bratu.

Mesajul lui Florin Bratu pentru Cosmin Contra

Mesajul lui Florin Bratu pentru Cosmin Contra. Antrenorul “câinilor” nu este singurul care l-a lăudat pe Dan Nistor pentru prestaţiile din startul sezonului. La finalul meciului FCSB – Dinamo 3-3, Gabi Balint a susţinut că mijlocaşul de 30 de ani a devenit un adevărat lider pentru echipă. “O schimbare totală la Nistor, e un piston adevărat. Eu în trecut l-am criticat, dar acum, jos pălăria. E un adevărat lider, probabil că şi faptul că i s-a dat banderola l-a responsabilizat mult”, a susţinut fostul fotbalist.

Florin Bratu a prefaţat meciul cu Gaz Metan Mediaş, partidă care este programată luni, de la ora 21:00, şi a anunţat că Fortes este principalul pericol pentru defensiva “câinilor”. “Carlos Fortes e un atacant interesant, va avea un marcaj special, dar normal că încercăm să ne ocupăm de fiecare jucător al Gazului. Întâlnim o echipă puternică, care și-a schimbat antrenorul. Mihai Teja a trecut pe la Dinamo, e foarte bun, foarte ambițios, cu siguranță își dorește să câștige acest meci. Suntem pregătiți și sperăm să fi rezolvat în această săptămână greșelile făcute în meciul cu FCSB. Gaz Metan e o echipă puternică, cu talie, o echipă cu jucători foarte interesanți. Pe teren propriu, cei de acolo sunt o echipă greu de învins. În ultimii ani, noi ne-am făcut treaba la Mediaș și sperăm ca acest lucru să se repete și de această dată. A fost o săptămână bună. Au fost lucruri mai puțin bune pe care le-am făcut împotriva FCSB, dar și lucruri bune. Trebuie să corectăm ce n-am făcut bine și să încercăm să ridicăm nivelul. Din punct de vedere mental, echipa stă bine, însă îmi doresc mai multă concentrare”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

Tomislav Gomelt ar putea absenta în meciul cu Gaz Metan Mediaş

Florin Bratu a anunţat că Tomislav Gomelt ar putea să nu joace în meciul cu Gaz Metan Mediaş. “Sunt ceva probeleme cu Gomelt, încă nu știm dacă va juca la Mediaș. Ceilalți sunt foarte bine”, a susţinut antrenorul “câinilor”.

Mesajul lui Florin Bratu pentru Cosmin Contra
Mesajul lui Florin Bratu pentru Cosmin Contra