News

Mesajul lui Florin Dumitrescu, după ce familia Băitoi a câștigat finala Chefi la cuțite 2019

18.06.2019 | 23:25
Mesajul lui Florin Dumitrescu dupa ce familia Baitoi a castigat finala Chefi la cutite 2019

Chef Florin Dumitrescu a avut un mesaj fabulos după ce familia Băitoi a câștigat finala Chefi la cuțite 2019! Ediția de anul acesta a fost una specială, deoarece a fost dedicată familiilor. Așadar, cu mama, cu tata, dar și cu copiii, cu toții au încercat să rămână uniți, o adevărată familie, și în timp ce au gătit sub presiunea timpului!

Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru câștigătorii Chefi la cuțite 2019 a lăsat audiența cu gura căscată

Familia Băitoi se pare că a reușit să combine utilul cu plăcutul și să plece acasă și cu marele premiu de 10 mii de euro! Au gătit împreună chiar și cu copiii lor, s-au distrat, iar asta s-a văzut cu ochiul liber pe micul ecran. Florin Dumitrescu a avut un mesaj demn de efortul familiei câștigătoare! ”Bravo, copile, bravo! A fost o experiență foarte mișto. Meritul familiei Băltoi. Meritul meu este doar că i-am ales. N-o să zic că am câștigat două sezoane jumate, ci am să spun că Scărlătescu a pierdut 5 sezoane și jumătate!”, a declarat chef Florin Dumitrescu, imediat după ce s-au aflat câștigătorii!

Cătălin Scărlătescu era favorit pentru câștigarea trofeului Chefi la cuțite în 2019, deoarece a avut două familii calificate în finală. Așadar, dintre cele trei familii care s-au întrecut pentru trofeu și marele premiu, două au fost antrenate de chef Cătălin Scărlătescu. Printre familiile care s-au calificat în finală este și cea a celebrei Daniela Crudu, antrenată tot de Scărlătescu. Mondena și-a luat tatăl, sora și un văr și i-a înscris la celebrul show culinar, iar acum cei patru s-au văzut în marea finală!

Mesajul lui Florin Dumitrescu castigator Chefi la cutite 2019
Mesajul lui Florin Dumitrescu petru castigatori Chefi la cutite 2019. ”Meritul este al lor. Meritul meu, ca i-am ales”

Daniela Crudu, diva din bucătăria Chefi la cuțite

Atât Ana Maria, cât și Daniela Crudu s-au mai aflat în fața celor trei jurați de la Chefi la cuțite. Ana Maria a participat în sezonul 6 al celebrei emisiuni, ajungând până în semifinale, iar Daniela Crudu a mai participat o dată la show-ul culinar, însă în scop caritabil.

Cel mai relaxat a fost chef Sorin Bontea, care nu a avut nicio emoție, în finala Chefi la cuțite și asta deoarece nu a avut nicio echipă calificată în finală. Două dintre echipe i-au aparținut lui chef Scărlătescu, iar cea de-a treia a fost antrenată de chef Florin Dumitrescu.

„Finala sezonului cu familii este specialã, iar echipele care intrã în lupta pentru titlu sunt foarte determinate. Deşi atmosfera din platou a fost mai relaxatã, comparativ cu sezoanele anterioare, rãzboiul final pentru premiul de 10.000 Euro va fi aprig. Atât chef Dumitrescu, cât şi chef Scãrlãtescu sunt hotãrâţi sã învingã, motiv pentru care îşi vor instrui taberele sã facã spectacol în farfurie. Cu toate cã este un sezon special, chefii îşi ascut cuţitele de acum, cãci lupta adevãratã va continua în toamnã, în cel mai nou sezon Chefi la cuţite!”, a dezlăluit prezentatoarea emisiunii, frumoasa Gina Pistol.