Fotbal intern

Mesajul lui George Ogăraru, după prima zi la Steaua: „Mă bucur că am revenit acasă”

28.11.2020 | 16:38
Mesajul lui George Ogararu dupa prima zi la Steaua Ma bucur ca am revenit acasa
ADVERTISEMENT

George Ogăraru s-a întors la Steaua. De data aceasta va fi manager al echipei. La prima zi de la revenirea în Ghencea, Ogăraru a avut și un mesaj. El este încântat de faptul că s-a întors la Steaua. 

George Ogăraru (40 de ani) este optimist după ce a ajuns în funcția de manager al lui CSA Steaua. Ogăraru a avut și un mesaj pentru fani: ”Nu vor mai exista controverse legate de istoria Stelei”. 

ADVERTISEMENT

Fostul jucător se referă la războiul pentru palmares, care se poartă cu FCSB în tribunale. Momentan, procesul se află într-o altă etapă, însă el va continua și în 2021.

Mesajul lui George Ogăraru după întoarcerea la Steaua: „Mă bucur că am revenit acasă”

”Este prima mea zi la Steaua, mă bucur că am revenit acasă, mă ocup de secția de fotbal. Un stadion pe care am multe amintiri, sunt sigur că va fi plin meci de meci. În curând nu vor mai exista controverse legate de numele și istoria Stelei. Vrem să creăm o academie puternică”, a declarat Ogăraru, prezent la recepția Stadionului Steaua, care a avut loc vineri seara, în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Noul șef din Ghencea a discutat despre misiunea lui. ”Sunt bucuros că m-am întors acasă, acolo unde am crescut, și este o mare bucurie. Sunt câteva momente importante în viața mea iar acesta este unul dintre ele. Recunosc că dorința domnului comandant și a suporterilor Stelei a contat foarte mult, sper să reușim împreună să ducem clubul unde merită și unde îi este locul.

În măsura în care Daniel are nevoie de mine, sunt acolo ca să-l ajut. Pentru dezvoltarea Academiei îmi doresc să creez un model pentru România, unul deosebit așa cum am văzut în Occident”, a spus George Ogăraru.

ADVERTISEMENT

Trofeele câștigate de Ogăraru

George Ogăraru s-a retras pe 1 iulie 2012. El a câștigat două titluri de campion cu Steaua București, o Cupă a Olandei cu Ajax Amsterdam, dar și două Supercupe ale Olandei cu aceeași echipă. Ogăraru a debutat în fotbal la Steaua București, pe 1 iulie 1998. Apoi a jucat pentru FCM Reșița, Oțelul Galați, Ajax Amsterdam și FC Sion.

Ogăraru a revenit după 11 ani în Ghencea. Fostul apărător dreapta al Stelei va avea un post de conducere în cadrul secției de fotbal a CSA Steaua. „Eu sper că va începe la 1 decembrie. George Ogăraru va fi un manager al întregii secții de fotbal. Se va ocupa de centrul de copii și juniori, echipa mare și tot ce înseamnă baza sportivă de fotbal”, a spus Mădălin Hîncu în cadrul emisiunii ”Națiunea stelistă”.

ADVERTISEMENT

„E un moment extrem de emoționant, mai ales că am fost coordonator al proiectului pentru Euro 2020. Stadionul Steaua a fost templul fotbalului românesc, unde Generația de Aur și Steaua au făcut marile performanțe”, a fost mesajul lui Gică Popescu la recepția stadionului Steaua.

ADVERTISEMENT