Fotbal intern

Mesajul lui Gigi Becali pentru Iulia Ionescu, eleva dispărută din Bucureşti

Gigi Becali a fost foarte impresionat de cazul Iuliei Ionescu, eleva care a dispărut din Bucureşti pentru a pleca la mănăstirile din Suceava şi a dorit să transmită un mesaj prin intermediul...
16.02.2014 | 15:21
Mesajul lui Gigi Becali pentru Iulia Ionescu, eleva dispărută din Bucureşti
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost foarte impresionat de cazul Iuliei Ionescu, eleva care a dispărut din Bucureşti pentru a pleca la mănăstirile din Suceava şi a dorit să transmită un mesaj prin intermediul România TV.

“Fericiţi părinţii acelei fete şi fericită România că dă naştere încă la sfinţi. Ce este mai frumos pe lume decît să fii mireasa lui Hristos”, a declarat Gigi Becali, potrivit România TV, făcînd referire la aplecarea Iuliei Ionescu spre viaţa monahală.

Iulia Ionescu, eleva olimpică care a dispărut din Bucureşti în cursul zilei de miercuri, a povestit de mai multe ori părinţilor săi, cît şi duhovnicului său, că îşi doreşte să se călugărească.

ADVERTISEMENT

Duhovnicul Iuliei Ionescu, eleva Colegiului “Sf. Sava” din Capitală dispărută zilele trecute, a vorbit la slujba de duminică despre faptele fetei şi despre fuga ei.

Potrivit România TV fata le-ar fi declarat anchetatorilor că a stat la o mănăstire din Suceava. Surse citate de Monitorul de Suceava susţin că Iulia Ionescu a stat la mănăstirea Adormirea Maicii Domnului din satul Gheorghiţeni, comuna Dorna Arini.

ADVERTISEMENT

iulia_ionescu_23562600

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri