Fotbal intern

Mesajul lui Gustavo pentru români: „Vom reveni mai puternici”! Brazilianul se află în Anglia

19.03.2020 | 17:43
Mesajul lui Gustavo pentru romani Vom reveni mai puternici Brazilianul se afla in Anglia
ADVERTISEMENT

Gustavo, mijlocașul Universității Craiova, se află în Anglia la frații săi, unde a preferat să rămână izolat la domiciuliu și a transmis un mesaj tuturor românilor. Transferul brazilianului la Universitatea Craiova a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Mesajul lui Gustavo pentru români

Gustavo, mijlocașul Universității Craiova, a transmis un mesaj tuturor românilor prin intermediul rețelelor de socializare, în care îi încurajează în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Salut, Craiova! Salut, România! Salut, toată lumea! Vreau să vă spun că acum este un moment foarte greu pentru noi și este important să stăm acasă, să stăm cu familia noastră, pentru că cea mai importantă este sănătatea noastră.

Sunt sigur că vom reveni la stadion cât mai repede posibil și mai puternici. Hai Craiova!”, este mesajul transmis de către Gustavo.

ADVERTISEMENT

Gustavo nu a apucat să debuteze

Brazilianul Gustavo nu a apucat să redebuteze la Universitatea Craiova din cauza pandemiei de coronavirus care s-a extins cu viteză în toată lumea.

În prima aventură la Universitatea Craiova, Gustavo a reușit să înscrie 19 goluri în 70 de meciuri și a oferit cinci pase decisive.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit că am revenit la Craiova, aici mă simt acasă şi sunt legat de suporteri, de băieţii din echipă şi de club. De aceea am decis să mă întorc aici.

Am venit să ajut echipa şi sunt pregătit psihic, acum trebuie să vedem fizic. Am făcut deja trei antrenamente aici, mă simt bine, dar trebuie să vedem când pot să joc.

ADVERTISEMENT

Nu am venit mai devreme pentru că în China este o problemă mare cu coronavirusul şi am aşteptat să mă întorc acolo, dar pentru că a trecut mult timp şi nu am jucat am decis să revin la Craiova”.

„Am vrut să vin aici, mă simt bine aici. Şi în China a fost foarte frumos, am văzut altă cultură şi mi-a plăcut mult. Dar a fost decizia mea împreună cu clubul şi sunt foarte fericit.

Am negociat cu două-trei echipe din China, dar a întârziat tot şi am venit aici”, a declarat Gustavo la revenirea la Universitatea Craiova.

  • 28 de ani este vârsta lui Gustavo Vagenin
ADVERTISEMENT