Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Horia Ivanovici pentru români de Sărbătorile de Paște. „Haideți să împărțim cu cei care nu au avut norocul nostru”

Horia Ivanovici, cu prilejul unei emisiuni speciale de Paște, a avut un mesaj pentru toți ascultătorii, unde le-a oferit o serie de recomandări, dar și urări pentru sărbători.
04.05.2024 | 20:34
Mesajul lui Horia Ivanovici pentru romani de Sarbatorile de Paste Haideti sa impartim cu cei care nu au avut norocul nostru
Horia Ivanovici, mesaj de sărbători pentru spectatori / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a susținut o emisiune specială pentru Paște, unde i-a avut ca invitați la FANATIK SUPERLIGA pe Adrian Ilie și Robert Niță. Emisiunea poate fi văzută de obicei lunea, marțea și vinerea, în direct pe website live, de la 10:30.

Horia Ivanovici, mesaj pentru ascultători

Moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a avut un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Printre altele, Horia Ivanovici a oferit o serie de mici sfaturi pentru a ne bucura cu toții de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

„Vă doresc un Paște liniștit și fericit. Am făcut o emisiune altfel. Sper să vă bucurați de familii, sunt convins că așa se va întâmpla. Haideți să fim mai buni. Cred că fiecare dintre noi ar fi foarte frumos dacă ar împărți cu cineva mai nefericit sau mai puțin norocos din prea-plinul situației noastre ca și familie.

Să ne gândim de Paște să împărțim și cu cel mai nevoiaș, cel mai amărât, care poate n-a avut norocul nostru. Să împărțim și bucatele cu cel de lângă noi, care poate n-a avut soarta noastră și norocul nostru, să fim generoși.

ADVERTISEMENT

Să avem flacăra bunătății în inimă și, repet, să ne bucurăm alături de familii de această sărbătoare. Cea mai frumoasă sărbătoare creștinească care există și ne umple inimile. Lăsând la o parte simbolistica, este sărbătoarea care ne face să ne simțim altfel din punct de vedere sufletesc, mai buni, mai curați, mai oameni“, a spus Horia Ivanovici pentru ascultători.

Mesajul lui Adrian Ilie pentru spectatori

Adrian Ilie a avut un mesaj pentru spectatori, cărora le-a transmis să fie mai buni, să meargă mai mult la biserică. Fostul mare atacant internațional este cunoscut pentru vizitele sale la Muntele Athos, care l-au ajutat să se schimbe.

ADVERTISEMENT

Apropierea de religie a lui Adrian Ilie s-a petrecut în urmă cu câțiva ani, atunci când a simțit experiențe noi. Prin apropierea de religie, acesta a dezvăluit că a primit dovezile sufletești necesare pentru a crede că Dumnezeu există.

De asemenea, fostul mare atacant internațional a povestit și despre cum fiecare credincios poate ajunge în Muntele Sfânt. Pe baza emisiunii, toți cei care își doresc să simtă experiența, o pot vizualiza întâi prin cuvintele fostului atacant.

ADVERTISEMENT

“Mesajul meu pentru români este să meargă la Biserică, pentru că este un lucru frumos și o tradiție la noi. Cu puțină rugăciune în fiecare zi, toate lucrurile se vor schimba și vor deveni mai bune”, a fost mesajul de Paște al lui Adi Ilie pentru români.

Mesajul lui Horia Ivanovici pentru români de Sărbătorile de Paște

ADVERTISEMENT