Mesajul superb al lui Ianis Hagi după performanţa fantastică a României la Euro U21: „S-a încheiat primul episod. Va urma…”

28.06.2019 | 19:32
Mesajul superb al lui Ianis Hagi dupa performanta fantastica a Romaniei la Euro U21 Sa incheiat primul episod Va urma
ADVERTISEMENT

România s-a oprit în semifinale la EURO U21, reprezentând cea mai mare performanță din istoria reprezentativei de tineret. Am pierdut 2-4 cu Germania, însă nemții s-au desprins pe tabelă abia în minutul 90, iar tricolorii au făcut o primă repriză de vis. 

Mesajul lui Ianis Hagi după ce România a ajuns în semifinale la EURO U21

Ianis Hagi a încheiat turneul cu două goluri marcate, dar, mai important, a arătat precum un lider pe teren, pasele sale în adâncime fiind exploatate excelent de jucătorii de bandă, dar și de atacanți.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a avut un mesaj clar pentru suporterii României, publicând pe Instagram o imagine spectaculoasă cu el în drumul spre vestiare, la finalul meciului cu Germania: „Supararea trece, dar motivatia ramane si va fi din ce in ce mai mare. Un asemenea traseu nu te poate face decat sa-ti doresti mai mult. Va multumim tuturor celor care ne-ati fost alaturi in aceasta poveste extraordinara! A fost doar episodul 1. Va urma… ” – a scris Ianis Hagi pe contul de Instagram.

La startul turneului, România era cotată cu ultima șansă la trofeu, fiind repartizată într-o grupă de coșmar, cu Anglia, Franța și Croația. Tricolorii le-au dat repede peste cap planurile bookmakerilor, având 2-0 după numai 15 minute cu Croația, meci pe care l-au câștigat în final cu 4-1. A urmat apoi victoria de senzație împotriva Angliei, scor 4-2, în care Florinel Coman a ieșit la rampă cu o dublă de senzație. Cu Franța aveam nevoie de un egal ca să terminăm grupa pe primul loc și l-am obținut, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Pe Germania am dominat-o în prima repriză, la capătul căreia ne-am impus cu 2-1. Nemții ne-au egalat repede după pauză și au preluat controlul jocului, însă România a rezistat bine până în minutul 90. Două faze fixe le-au adus nemților două goluri și, implicit, calificarea în semifinale.

România s-a calificat la Jocurile Olimpice de anul viitor datorită prezenței în semifinale.

Tags: