Fotbal international

Mesajul lui Ianis Hagi pentru fanii lui Rangers în lupta cu epidemia de coronavirus: „Vreau să trimit dragoste și sprijin”. VIDEO

29.03.2020 | 21:47
Mesajul lui Ianis Hagi pentru fanii lui Rangers in lupta cu epidemia de coronavirus Vreau sa trimit dragoste si sprijin VIDEO
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a oferit un mesaj video pentru fanii lui Rangers în lupta cu coronavirusul și îi sfătuiește pe oameni să stea acasă, pentru ca pandemia să treacă mult mai repede.

Mesajul lui Ianis Hagi în lupta cu epidemia de coronavirus

Ianis Hagi a vorbit pentru fanii lui Rangers și i-a săftuit pe aceștia să aculte sfaturile autorităților și să stea în casă pentru ca epidemia să nu mai dureze mult.

ADVERTISEMENT

„Vreau să trimit dragoste și sprijin din partea familiei Rangers oamenilor din lumea întreagă, în special medicilor, asistenților și tuturor celor care lucrează în acest domeniu.

Ei sunt cei care au curajul să se ducă în fiecare zi la serviciu și să încerce să salveze vieți”.

ADVERTISEMENT

„Știu că suntem într-o situație dificilă acum, așa că singurul lucru important este să rămâi sănătos, să stai în siguranță, să stai acasă, să urmezi regulile și totul va fi în regulă” a mai spus internaționalul român.

„Sunt nerăbdător să revin la antrenamente!”

Ianis Hagi a continuat mărturisind că îi este dor de colegii săi și este nerăbdător să se întoarcă la antrenamentele vicecampioanei Scoției.

ADVERTISEMENT

„Pe de altă parte sunt foarte nerăbdător să revin la antrenamente, să mă văd cu văd din nou cu băieții și să ne antrenăm în fiecare zi”, a încheiat Ianis Hagi.

Jurnaliștii italieni de la „La Lazio siamo noi” notează că  Ianis Hagi este o variantă pentru echipa pregătită de Simone Inzaghi: „Ianis Hagi a fost propus la Lazio. El joacă la Rangers, unde este împrumutat de la Genk”.

ADVERTISEMENT

„Scoţienii îl pot cumpăra, dar românul vrea să joace într-un campionat mai puternic.

Costă 5-6 milioane de euro transferul său. Ianis este un jucător tehnic, imprevizibil în duelurile unu la unu, ştie cum să lovească foarte bine de pe loc”, au mai scris jurnaliștii italieni despre mijlocașul naționalei.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT