Sport

Mesajul patronului Ioan Niculae înainte de FCSB – Astra. „Au fost 10.000 de euro care au ajuns la jucători”

04.11.2018 | 13:42
Mesajul patronului Ioan Niculae inainte de FCSB  Astra Au fost 10000 de euro care au ajuns la jucatori

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare cu câteva zile înainte de FCSB – Astra, din prima etapă a returului Ligii 1 Betano.

FANATIK.RO a aflat ce mesaj le-a transmis Ioan Niculae jucătorilor lui Gigi Mulțescu, fiind de înțeles îngrijorarea care a cuprins vestiarul fostei campioane după această decizie a justiției. Asta chiar dacă Ioan Niculae are posibilitatea de a face recurs, decizia nefiind definitivă.

Mesajul lui Ioan Niculae pentru jucători înainte de FCSB – Astra

Dani Coman, președintele giurgiuvenilor a discutat cu FANATIK.RO despre atmosfera la echipa sa înaintea meciului de pe Arena Națională.

Am discutat cu domnul Niculae și m-a rugat să le transmit jucătorilor să fie liniștiți. Nu se va schimba nimic din ce a mers bine și până acum, ei trebuie doar să-și vadă de treabă. Am discutat și cu băieții în vestiar și nu am simțit că nu le-ar sta mintea la fotbal. Eu vreau să cred că ei sunt profesioniști și se vor pregăti în continuare la fel pentru că au valoare. Iar dacă vor juca așa cum au arătat-o și în alte meciuri, destule aș spune, atunci sunt sigur că vom avea motive de bucurie după meciul cu FCSB”, spune Dani Coman.

Dani Coman: „Să nu vorbim acum despre prime de victorie. Nu am vorbit nici în tur și băieții au luat 10.000 de euro”

Oficialul Astrei Giurgiu a discutat și despre existența anumitor stimulente financiare pentru jucătorii Astrei în perspectiva acestui meci de pe terenul vicecampioanei.

Dani Coman este convins că Astra Giurgiu poate da lovitura pe Arena Națională cu FCSB
Dani Coman este convins că Astra Giurgiu poate da lovitura pe Arena Națională cu FCSB

Eu zic să nu vorbim despre prime de victorie. Să ne gândim doar la fotbal și la ce avem de făcut în teren. De câte ori ne-am pus să discutăm despre bani înaintea meciurilor nu a fost ok. Să o luăm altfel. Înainte de meciul tur de la Giurgiu, cel din prima etapă, nu s-a discutat nimic despre prime înainte. Am bătut FCSB și domnul Niculae nu a rămas dator față de băieți. Le-a dat 10.000 de euro. Să fie așa și acum. Să batem noi pe Arenă, apoi toată lumea va fi mulțumită. Inclusiv în buzunare”, declară Coman pentru FANATIK.RO.

Meciul FSCB – Astra Giurgiu va fi LIVE TEXT pe www.fanatik.ro duminică, 4 noiembrie, ora 21:00.

  • 29 noiembrie 2015 este data ultimei victorii a Astrei pe terenul roș-albaștrilor, 1-0, meci disputat la Pitești și decis de golul lui Valerică Găman din minutul 95. A fost partida după care Mirel Rădoi a demisionat de la FCSB
  • 4 cartonașe galbene a adunat Denis Alibec, fiind suspendat pentru meciul contra trupei lui Nicolae Dică