Sport

Mesajul lui Ioan Niculae pentru Edi Iordănescu: „Cu tine luăm titlul”. Răspunsul antrenorului

14.11.2018 | 17:37
Mesajul lui Ioan Niculae pentru Edi Iordanescu Cu tine luam titlul Raspunsul antrenorului

Edi Iordănescu a primit o ofertă din partea lui Ioan Niculae să preia Astra Giurgiu, după ce Gigi Mulțescu a fost demis de la clubul de pe malul Dunării în urma înfrângerii suferite în fața celor de la Poli Iași, scor 1-2. FANATIK.RO a aflat culisele negocierii dintre cele două părți și vă prezintă de ce fostul antrenor al Astrei a refuzat oferta patronului.

Contrar aparențelor, Edi Iordănescu a îngropat securea războiului cu Ioan Niculae și a lăsat orgoliile deoparte, după ce a fost demis în play-off-ul sezonului trecut. Surse apropiate de Edi Iordănescu ne-au spus că antrenorul nu mai are nimic cu patronul Astrei, dar a refuzat oferta acestuia pentru că nu vrea să se grăbească în preluarea unei noi echipe. El de altfel a și anunțat că dorește să înceapă munca la un nou club din iarnă, când va putea face pregătirea cu formația și va începe o strategie de transferuri corespunzătoare.

Cum a vrut să îl ademenească Ioan Niculae pe Edi Iordănescu la Astra Giurgiu

Edi Iordănescu a fost una dintre țintele lui Ioan Niculae pentru postul de antrenor, după despărțirea de Gigi Mulțescu, alături de Dan Alexa, cel care a ales să rămână însă la Dunărea Călărași. Niculae a luat contactul indirect, prin apropiați, cu Edi Iordănescu și FANATIK.RO a aflat ce mesaj i-a transmis omul de afaceri tehnicianului: „A zis patronul că dacă tu erai la începutul campionatului, luam titlul”, spus sursele site-ului nostru.

În sezonul precedent, Edi Iordănescu a dus Astra Giurgiu în play-off, cu un lot destul de subțire. După mai multe prestații mai puțin reușite în play-off, tehnicianul a fost demis de către patronul Ioan Niculae. El avea în stagiunea precedentă un salariu de 10.000 de euro pe lună, dar și o clauză de reziliere de 150.000 de euro. Cu toate acestea, cum dezlegarea contractului a fost una amiabilă, clauza nu și-a mai făcut efectul.

Începutul sezonului 2018/2019 l-a găsit pe tânărul antrenor român pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj, alături de care a debutat în Supercupa României, câștigată de trupa din Gruia în fața lui U Craiova, chiar pe Ion Oblemenco. Cu toate acestea, el a mai rezistat doar două partide pe banca lui CFR, fiind demis după înfrângerea din primul meci cu Malmo. De atunci, Iordănescu s-a aflat în negocieri și cu Maccabi Haifa, care însă nu s-au concretizat.