Fotbal international

Mesajul lui Karius după o seară de coşmar! “Nu am dormit deloc”

27.05.2018 | 20:03
Loris Karius, mesaj pentru fanii lui Liverpool
ADVERTISEMENT

Real Madrid a câştigat al treilea trofeu Champions League după ce a învins-o pe Liverpool, scor 3-1. Loris Karius a comis două gafe monumentale în finala de la Kiev, fiind principalul vinovat pentru înfrângerea suferită de “cormorani”. La câteva ore după meci, portarul german a postat un mesaj pe reţelele de socializare.

“Nu am reuşit să dorm deloc. Toate fazele îmi revin în minte mereu. Îmi cer scuze în faţa colegilor, fanilor şi membrilor staff-ului. Ştiu că am greşit şi am făcut două erori foarte mari şi i-am dezamăgit pe toţi. Toţi simţeam că putem să batem Real Madrid şi pentru mult timp am fost în joc. Le mulţumesc fanilor care au venit la Kiev şi care ne-au susţinut, chiar şi după meci. Vă mulţumesc şi vă promit că vor reveni mai puternic”, a fost mesajul postat de Loris Karius.

ADVERTISEMENT

Kahn, mesaj pentru Loris Karius

Oliver Kahn, unul dintre cei mai buni portari din istoria fotbalului german, i-a transmis un mesaj lui Loris Karius după gafele din meciul de la Kiev. Cu toate acestea, jucătorul lui Liverpool nu a scăpat de ironiile suporterilor, care au râs de gafele comise.

Loris Karius, mesaj pentru fanii lui Liverpool
Loris Karius, mesaj pentru fanii lui Liverpool
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri