News

Mesajele lui Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă după victoria Simonei Halep: “O victorie excepțională pentru România”

13.07.2019 | 17:40
Mesajele lui Klaus Iohannis si Viorica Dancila dupa victoria Simonei Halep O victorie exceptionala pentru Romania

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj public, imediat după victoria Simonei Halep de la turneul Wimbledon, în care a felicita-o pe sportiva din România pentru câștigarea trofeului! Simona Halep a învins-o pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, în doar 55 de minute!

Klaus Iohannis a postat un mesaj, după victoria Simonei Halep

”Felicitări, Simona Halep pentru câștigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon! O victorie excepțională pentru tenisul românesc, pentru România!”, a scris președintele Klaus Iohannispe o rețea de socializare.

Și premierul Viorica Dăncilă a felicitat-o pe Simona Halep, imediat după finala câștigată la Wimbledon! ”Felicitări campioanei României! Felicitări, Simona! Ne-ai umplut inimile de bucurie și mândrie!”, a scris premierul Viorica Dăncilă pe pagina ei de Facebook.

Mesajul lui Klaus Iohannis după victoria Simonei Halep
Klaus Iohannis a transmis un mesaj după victoria Simonei Halep

Internauții au taxat mesajul de felicitare venit de la premierul Viorica Dăncilă

”Vai, doamna, parissem ca postati.A fost in programul de guvernare si va multumim ca ati facut-o campioana la Wimbledon”, ”Campioana României? V-ati adus aminte de ea? Este munca ei,victoria ei!!!”, ”Si cand te gandesti ca daca nu era PSD ul Simona nu ajungea aici ! Bine naiba ca nu a intervenit statul paralel ca sa o saboteze! Adevarul este ca statul roman sprijina sportul romanesc, in general, mai mult de-o groaza , ca sa va lipiti de succesul unui sportiv”, ”Face fetisoara asta pe banii ei cat n-o sa faci tu niciodata pe banii nostri pt tara asta”, au scris internauții răutăcioși la postarea premierului Viorica Dăncilă.

Simona Halep a reuşit un meci fantastic în faţa Serenei Williams şi a surclasat-o pe legendara jucătoare americană, scor 6-2, 6-2 și a devenit prima jucătoare din România care câștigă titlul la Wimbledon.

Simona Halep a făcut istorie la Wimbledon, după cum a recunoscut și legenda tenisului românesc, Ilie Năstase! ”M-a răzbunat și pe mine! A fost un meci foarte frumos, Simona a condus tot meciul. Cred că este cea mai scurtă finală din istoria Wimbledon-ului”, a declarat Ilie Năstase pentru România TV.