Fotbal intern

Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf pentru Gigi Becali! „Vin fără salariu!” Exclusiv

18.10.2020 | 17:59
Mesajul lui Laurentiu Reghecampf pentru Gigi Becali Vin fara salariu Exclusiv
ADVERTISEMENT

După ce a încetat colaborarea cu Al Wasl, fostul antrenor al FCSB este dispus să revină la clubul roș-albastru. Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf pentru Gigi Becali a fost unul simplu: „Nu vreau bani”.

Conform informațiilor aflate de FANATIK, patronul clubului FCSB a primit, prin intermediul apropiaților, informația că Reghecampf este dispus să preia acum formația roș-albastră.

ADVERTISEMENT

Antrenorul nu are pretenții financiare și i-a transmis lui Becali că nu dorește să fie plătit decât în momentul în care echipa va fi pe prima poziție în clasamentul Ligii 1.

Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf pentru Gigi Becali! Se cere la FCSB

Laurențiu Reghecampf este dispus să facă orice efort pentru a ajunge la FCSB. După ce a cerut să fie lăsat să plece de la Al Wasl, fostul antrenor al roș-albaștrilor i-a transmis lui Gigi Becali și pretențiile pe care le are pentru a semna cu echipa sa.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că apropiații lui Gigi Becali au fost informați de către Reghecampf că este dispus să devină noul antrenor al lui Dennis Man, Florinel Coman sau Darius Olaru fără să fie plătit! El este de acord să lucreze fără a primi vreun ban până în momentul în care FCSB devine liderul campionatului.

Și Dumitru Dragomir a declarat că dorința fostului antrenor de la Al Wasl este aceea de a se întoarce în România și de a o prelua pe FCSB. Fostul șef al Ligii Profesionist de Fotbal crede că roș-albaștrii se vor lupta la titlu cu Reghecampf pe bancă.

ADVERTISEMENT

„Reghecampf și-a dat demisia ca să vină la Steaua (n.r. FCSB)! Vă spun de acum, ca să știți. Da! Ar fi o idee bună să revină. E un antrenor foarte bun și un băiat foarte serios! Cu el, FCSB se va bate la titlu sigur! Da, e un câștig și pentru Liga 1! E un băiat serios și foarte bun”, a spus Dumitru Dragomir

Soția lui Reghecampf l-a ajutat pe Gigi Becali în plină criză de coronavirus

Relația dintre familia Reghecampf și patronul FCSB este una cum nu se poate mai bună, iar Anamaria Prodan a fost mereu aproape de clubul roș-albastru. Inclusiv când soțul ei antrena în alte țări, impresara l-a ajutat pe Gigi Becali să pună la punct unele transferuri, dar și să gestioneze criza de coronavirus apărută la club.

ADVERTISEMENT

Chiar înaintea duelului cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League, FCSB i-a adus de la FC Hermannstadt pe David Caiado și Goran Karanovic, pentru a-și completa lotul. Mutările au fost posibile grație lobby-ului făcut de Anamaria Prodan, cea mai influentă persoană în privința mișcărilor de trupe de la gruparea sibiană.

Putem să mai oferim şi alţi jucători. Şi asta aş face-o pentru orice alt club. Toată lumea o să fie mulţumită la nivel financiar. Ştiţi cum reacţioneză Gigi Becali când primeşte ajutor şi ştie să se revanşeze”, spunea atunci soția lui Laurențiu Reghecampf.

De altfel, venirea lui Reghecampf la FCSB ar da naștere unui potențial conflict de interese. Deși, în acte, șefă la Hermannstadt este fiica Anamariei Prodan, Rebecca, impresara este cea care controlează tot ce se întâmplă la clubul care activează și el în Liga 1, la concurență cu roș-albaștrii.

Dacă Gigi Becali va accepta „oferta” lui Reghecampf, antrenorul care și-a trimis deja secundul și preparatorul fizic în curtea roș-albaștrilor se va afla la cea de-a treia experiență pe banca FCSB. În primul mandat, cel din perioada 2012-2014, el a cucerit două titluri și o Supercupă a României. După aproape doi ani în străinătate, la Al Hilal și Litex Lovech, el a revenit la FCSB pentru două sezoane, dar nu a reușit să mai câștige niciun trofeu.


  • Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 3,55 este cota pentru “FCSB câștigă și ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT