Sport

Motiv de îngrijorare pentru Laurențiu Reghecampf înaintea meciului cu Rapid: ”Sper ca jucătorii să înțeleagă”. Video

Laurențiu Reghecampf le-a transmis un mesaj clar jucătorilor săi înaintea partidei cu Rapid, cerându-le să fie mai concentrați mîn fața porții.
25.08.2021 | 16:59
Motiv de ingrijorare pentru Laurentiu Reghecampf inaintea meciului cu Rapid Sper ca jucatorii sa inteleaga Video
ADVERTISEMENT

Tehnicianul și-a criticat dur fotbaliștii după meciul cu Gaz Metan Mediaș, în care au câștigat cu mari emoții.

FANATIK a aflat că Reghe face tot posibilul pentru a crea un grup unit și chiar a ales să le gătească elevilor săi.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Universității Craiova, avertizați de Laurențiu Reghecampf înaintea partidei cu Rapid

În conferința de presă susținută înaintea meciului cu Rapid, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre faptul că jucătorii săi trebuie să fie mai atenți cu ocaziile pe care și le crează, mai ales că adversarul este unul care se apară foarte bine.

”Pentru noi urmează o partidă foarte importantă. Cu siguranţă vor fi foarte mulţi suporteri. Jucăm cu o echipă care este în momentul de faţă în top. Sperăm ca jucătorii să aibă o reacţie foarte bună.

ADVERTISEMENT

Sper ca jucătorii să înţeleagă exact ce am lucrat săptămâna asta şi să se vadă pe teren. Va fi un meci unde vor fi foarte multe ambiţii. Va fi un spectacol în tribune. Vom avea nevoie ca jucători să arate foarte bine la meciul acesta, să nu fie timoraţi, să nu fie speriaţi”, a declarat Reghecampf.

Reghe, încântat de jocul giuleștenilor

Tehnicianul oltenilor a precizat că apreciază jocul bărbătesc pe care îl au giuleștenii și crede că formația lui Mihai Iosif va pleca de la premiza de a nu pierde jocul din etapa a 7-a a Ligii 1.

ADVERTISEMENT

”Sunt sigur că nu va fi cazul, avem jucători maturi. Ce mă îngrijorează pe mine este că nu reuşim să marcăm goluri la ocaziile pe care le creăm. Va trebui ca la asemenea meciuri să fim foarte productivi.

Cu siguranţă cei de la Rapid vor face orice ca să nu piardă. Mie îmi place în general fotbalul mai dur, dar la limita fair-play-ului, la limita regulamentului. Eu îi felicit pe cei de la Rapid”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Rapid e revelația startului de sezon

Întâlnirea Rapid București – Universitatea Craiova, din etapa a 7-a a Ligii 1, se va disputa sâmbătă, 28 august, de la ora 21.00. Înaintea acestui joc, giuleștenii sun pe locul secund, în timp ce oltenii sunt abia pe poziția a șaptea.

Cu 16 puncte din 18 posibile, giuleștenii au parte de un debut excelent la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc după 6 ani. Pentru meciul cu Universitatea Craiova, antrenorul Mihai Iosif nu-l va avea la dispoziție pe fundașul Junior Morais.

Chiar dacă Rapidul este revelația acestui sezon, patronul Victor Angelescu exclude varianta ca formația sa să se bată la titlu și este de părere că dacă totuși acest lucru se va întâmpla ar fi o mare problemă pentru fotbalul românesc.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT