Premier League

Mesaj emoționant de la Liverpool pentru cadrele medicale din Marea Britanie. “Este incredibil ce faceți!”

27.03.2020 | 21:50
Mesaj emotionant de la Liverpool pentru cadrele medicale din Marea Britanie Este incredibil ce faceti
ADVERTISEMENT

Și Marea Britanie se află în focul bătăliei dintre viață și moarte cu temutul COVID 19, virusul care a dat peste cap viața oamenilor și care a secerat deja zeci de mii de vieți.

Mesajul lui Liverpool pentru cadrele sanitare din Marea Britanie

Numărul celor depistați a fi infectați crește de la o zi la alta și exponențial cu acest număr din păcate și cel al persoanelor decedate.

ADVERTISEMENT

Fotbalul nu se știe dacă își va mai deschide porțile pentru încheierea acestui sezon. Mai mult campionatele de amatori au fost deja declarate ca încheiate cu pozițiile existente în clasament în privința promovării.

Jucătorii stau acasă și lucrează după programe personalizate

Evident, fiind și cel mai puternic campionat din lume și totodată unde se învârt cele mai mari sume de bani Premier League intră acum în extrema opusă, adică va avea cele mai mari pierderi dintre toate întrecerile continentale de top dacă nu se va mai putea relua.

ADVERTISEMENT

Jucătorii respectă prevederile autorităților și stau închiși în case alături de familiile lor, dar au primit programe personalizate din partea antrenorilor și a preparatorilor fizici, adaptate la condițiile de lucru la domiciliu și în funcție și de ce dotări au aceștia acasă.

Liverpool se teme să nu i se acorde titlul

Cei de la Liverpool sunt cei mai anxioși, de teamă ca nu cumva sezonul să fie anulat și astfel mult așteptatul titlu după o pauză de 30 de ani să nu mai ajungă la ei.

ADVERTISEMENT

Însă, atât antrenorul Jurgen Klopp, cu stafful său, toți jucătorii, precum și cei de la a doua echipă sau de la echipa de fete a clubului, sunt conectați la ceea ce se întâmplă în bătălia contra COVID 19.

Sunt impresionați de efortul lucrătorilor din sănătate

Ei au decis să trimită un mesaj pentru cadrele medicale, impresionați de sacrificiul, dăruirea și puterea de luptă a acestora în tentativa lor de a salva cât mai multe vieți.

ADVERTISEMENT

“Eu, alături de staff și de toți jucătorii de la Liverpool vrem să avem această oportunitate de a transmite un mesaj de mulțumire către toți oamenii incredibili care lucrează în serviciile de sănătate. Este incredibil ce faceți și din partea celor de la Liverpool vreau să vă mulțumesc”.

ADVERTISEMENT