News

Mesajul lui Liviu Dragnea, după vizita la Botoșani! ”Românii s-au bucurat că li s-au mărit pensiile!”

20.04.2019 | 09:03
Mesajul lui Liviu Dragnea dupa vizita la Botosani Romanii sau bucurat ca li sau marit pensiile

Liderul Partidului Social Democrat a postat un mesaj pe o rețea de socializare după vizita sa de la Botoșani. Președintele PSD s-a arătat extrem de mulțumit de cetățeni și de faptul că aceștia i-au adus aprecieri multe în urma pensiilor crescute după recalculare. De asemenea, Liviu Dragnea a menționat în mesajul din mediul online că scopul său este de a face viața mai bună românilor și despre următorul proiect care privește îmbunătățirea gospodăriilor.

Liviu Dragnea, mesaj după vizita la Botoșani: “Români adevărați care mi-au spus cu bucurie că li s-au mărit pensiile”

Liviu Dragnea a fost recent într-o vizită la Botoșani unde a fost întâmpinat extrem de bine. Oamenii l-au asaltat cu mulțumiri pentru pensiile crescute. În mesajul din mediul online, Dragnea a povestit planurile de viitor. Acesta, se pare,  dorește să finanțeze cu până la 200.000 de euro fiecare investiție de sănătate și să acorde 20.000 de lei pentru îmbunătățirea gospodăriilor.

“Liviu Dragnea a fost recent într-o vizită la Botoșani unde a fost întâmpinat extrem de bine. Oamenii l-au asaltat cu mulțumiri pentru pensiile crescute. În mesajul din mediul online, Dragnea a povestit planurile de viitor. Acesta, se pare, că dorește să finanțeze cu până la 200.000 de euro fiecare investiție de sănătate și să acorde 20.000 de lei pentru îmbunătățirea gospodăriilor”, a scris Liviu Dragnea despreizita din Botoșani.

Liviu Dragnea, despre vizita din Botoșani
Liviu Dragnea, despre vizita din Botoșani

“Reușita noastră înseamnă, de fapt, reușita României!”

“Vrem ca cetățenii să nu mai fie nevoiți să bată drumuri lungi până în reședința de județ și să găsească la ei în localitate tot ce au nevoie: poștă, bănci, direcții agricole, reprezentanții APIA sau ANAF. Se pot acorda până la 25 de milioane de lei numai pentru acest lucru. Deja am pus în practică multe programe de dezvoltare, de la sănătate la educație și până la infrastructură. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală primele 149 de obiective pentru județul Botoșani sunt finalizate sau aproape complete, inclusiv multe îmbunătățiri ale sistemului de apă și canalizare.

De asemenea, am aprobat alte 254 de obiective pentru Botoșani, toate cu contracte semnate și am alocat 847 de milioane de lei pentru a le finaliza! Acestea includ 13 unități noi de îngrijire medicală, drumuri, poduri și multe altele. Și vom continua, indiferent câte piedici încearcă alții să ne pună. Reușita noastră înseamnă, de fapt, reușita României!”,  a fost mesajul liderului Partidului Social Democrat, după vizita de la Botoșani.