Fotbal international

Mesajul emoţionant al lui Luis Suarez pentru fanii lui Liverpool: “Nu voi celebra dacă voi marca!”

07.05.2019 | 11:56
Mesajul emotionant al lui Luis Suarez pentru fanii lui Liverpool Nu voi celebra daca voi marca

Luis Suarez, atacantul uruguayan al Barcelonei, precum şi brazilianul Philippe Coutinho, vin pe Anfield Road în calitate de duşmani pentru Liverpool, pe stadionul unde au cunoscut foarte multe momente frumoase şi unde numele lor au fost aclamate de multe ori de către fanii cormoranilor, ambii jucători fiind idoli pentru aceştia în perioada în care au îmbrăcat tricoul roşu.

Mesajul lui Luis Suarez pentru fanii lui Liverpool

Atacantul uruguayan este cel care a deschis scorul în partida tur, partidă câştigată de catalani cu scorul de 3-o şi după ce a marcat a avut momentul său de celebrare a golului, mai ales că reprezenta şi o eliberare la nivel mental pentru cel supranumit El Pistolero, pentru că, în mod paradoxal, abia acesta a fost prima realizare din actuala ediţie a Champions League. Am sărbătorit golul înscris săptămâna trecută. Oamenii care știu fotbal, care iubesc fotbalul, știu cât de important a fost momentul. Am tot respectul din lume pentru fanii lui Liverpool. Pentru că am înscris și m-am bucurat, îmi cer scuze!

Acum Suarez se întoarce pe Anfield Road şi nu ascunde faptul că este foarte emoţionat de acest lucru. El a şi declarat în conferinţa de presă că nu are cum să uite perioada petrecută la Liverpool, pentru că în oraşul Beatleşilor i s-a născut fiul şi a trăit una dintre cele mai frumoase momente din cariera şi din viaţa familiei sale. “Să fiu căpitanul lui Liverpool a fost unul dintre momentele în care am fost cel mai mândru în întreaga carieră. E ceva ce nu voi uita niciodată. Am ajuns în elită cu Barcelona datorită lui Liverpool și a ceea ce au făcut din mine”.

Luis Suarez s-a ciondănit tot meciul cu Robertson
Luis Suarez s-a ciondănit tot meciul cu Robertson

Luis Suarez nu uită că fiul i s-a născut la Liverpool

Uruguayanul a trimis un mesaj pe contul său de Twitter, în care îşi exprimă deplina recunoştinţă pentru perioada petrecută la Liverpool: “Este întotdeauna minunat să te întorci acolo unde ai primit un sac de afecţiune şi voi fi mereu recunoscător pentru tot. Dar aceasta este meseria mea şi am venit ca să îmi îndeplinesc visul”.

Luis Suarez a fost golgeterul lui Liverpool, după care a plecat la Barcelona, traseu pe care l-a urmat şi brazilianul Philippe Coutinho. Nici el nu doreşte, în cazul în care va înscrie, să sărbătorească reuşita şi ambii speră ca fanii lui Liverpool să îi primească frumos, să îi aplaude, ca pe vremuri şi să păstreze astfel o relaţie prietenească pe mai departe.