Fotbal intern

Mesajul lui Marius Lăcătuş pentru conducătorii CSA Steaua! “Ne trebuie echipă”

02.08.2018 | 17:57
Mesajul lui Marius Lacatus pentru conducatorii CSA Steaua Ne trebuie echipa

Mesajul lui Marius Lăcătuş pentru conducătorii CSA Steaua. Formaţia din Ghencea ratat promovarea în Liga 3, iar “militarii” sunt obligaţi să joace încă un sezon în al patrulea eşalon al fotbalului din România. Fostul căpitan al echipei a comentat situaţia de la club şi a anunţat că pe lângă un stadion nou, CSA Steaua are nevoie de o echipă pentru a face performanţă şi pentru a obţine promovarea în Liga 3.

“În afară de stadion, ne mai trebuie și echipă, jucători cu calitate, jucători care să obțină rezultate”, a declarat Marius Lăcătuş. Noua arenă a celor de la CSA Steaua va fi gata în mai 2020, cu doar o lună înainte de startul Campionatului European.

Mesajul lui Marius Lăcătuş pentru conducătorii CSA Steaua

Mesajul lui Marius Lăcătuş pentru conducătorii CSA Steaua. “Fiara” a susţinut că stadionul “Ghencea” este locul unde s-a simţit cel mai bine în perioada în care juca. “Eu nu prea stăteam prin tribună, ca să am un loc favorit în stadion, decât rareori, dacă eram suspendat. Însă, în vestiar, fiecare aveam locul lui, iar locul meu în teren cred că-l știe toată lumea. Dar, parcă, partea aceasta de la tribuna a doua, mai ales din perioada de început, când nu exista Peluza Sud, Peluza Nord, unde stătea înainte galeria, era una în care îți făcea plăcere să joci pentru că simțeai ”căldura” fanilor”, a mai precizat Marius Lăcătuş.

CSA Steaua are un buget mai mic pentru actualul sezon din Liga 4, care va începe pe 4 august. Din acest motiv, salariile jucătorilor au scăzut faţă de stagiunea trecută. Cel mai mare salariu de la CSA Steaua va fi de 1.800 de lei pe lună, cu 700 de lei mai mic în comparaţie cu sezonul 2017-18. În stagiunea trecută, steliştii au avut un buget de 150.000 de euro, după ce, iniţial, conducătorii au anunţat că echipa va beneficia de 300.000 de euro.

Steliştii s-au obişnuit cu gândul că vor juca în Liga 4

Alin Predescu, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai echipei în sezonul trecut, a declarat că este mai bine că CSA Steaua va juca în Liga 4. “Din păcate, cei de la Rapid au fost mai buni decât noi. Probabil e mai bine să jucăm în Liga a 4-a, ca să dovedim tuturor oamenilor că noi putem să promovăm pe teren”, a susţinut atacantul steliştilor.

Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, a sperat că echipa va juca în Liga 3, însă Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal nu a aprobat cererea steliştilor. “Noi am înaintat o solicitare către FRF că îndeplinim condițiile necesare participării în Liga a 3-a din toate punctele de vedere și, în cazul în care nu se vor completa seriile dintr-un motiv sau altul, vom fi luați în calcul pentru a intra în cel de-al treilea eșalon”, a afirmat Cristian Petrea, comandantul clubului CSA Steaua.

Mesajul lui Marius Lăcătuş pentru conducătorii CSA Steaua
Mesajul lui Marius Lăcătuş pentru conducătorii CSA Steaua