Fotbal intern

Mesajul lui May Mahlangu după ce a plecat de la Dinamo: “Vă mulţumesc din adâncul inimii mele”

23.08.2018 | 11:54
Mesajul lui May Mahlangu dupa ce a plecat de la Dinamo Va multumesc din adancul inimii mele

Mesajul lui May Mahlangu după ce a plecat de la Dinamo. Mijlocaşul camerunez a părăsit formaţia din Ştefan cel Mare după doi ani de zile petrecuţi la FC Dinamo Bucureşti şi a semnat cu echipa campioană a Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad.

Jucătorul nu a uitat fanii lui Dinamo, care l-au susţinut de-a lungul timpului, şi Mahlangu a postat un mesaj de mulţumire pe Facebook:

Mesajul lui May Mahlangu după ce a plecat de la Dinamo

”Cele mai frumoase lucruri în viaţă nu sunt doar lucruri simple, sunt oamenii, locurile, amintirile şi pozele. Sunt sentimentele şi momentele, zâmbetele şi râsetele. Ultimii doi ani au fost incredibili. Mulţumesc familiei Dinamo Bucureşti pentru amintirile frumoase, de-abia aștept să creez unele noi la Ludogorets! O să rămân un ”câine roşu”. Nu puteam face asta singur, fără colegii mei şi staff-ul tehnic care m-a antrenat. Vă mulţumesc din adâncul inimii mele”, a scris May Mahlangu pe pagina sa de Facebook.

Mesajul postat de May Mahlangu pe Facebook după ce a plecat de la Dinamo

Plecarea lui Mahlangu a fost anunţată în exclusivitate de FANATIK.RO, apoi confirmată de site-ul oficial al clubului din Ştefan cel Mare: “OFICIAL. May MAHLANGU la PFC Ludogorets Razgrad. București, 21 august 2018. FC Dinamo București și PFC Ludogorets Razgrad au ajuns astăzi la un acord pentru transferul definitiv al jucătorului May Mahlangu (29 de ani) la campioana Bulgariei.
Transferat la clubul din Ștefan cel Mare în urmă cu doi ani, May Mahlangu a adunat 72 de meciuri și a înscris trei goluri pentru Dinamo în toate competițiile (62/3 în Liga 1, 4/- în Cupa României, 3/1 în Cupa Ligii și 2/- în Europa League). FC Dinamo București îi mulțumește lui May Mahlangu pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu și îi urează mult succes la noua sa echipă!  1 trofeu a câștigat Mahlangu la Dinamo, Cupa Ligii în 2017.29 de ani a împlinit Mahlangu în luna mai a acestui an. Component al primei reprezentative a Africii de Sud, Mahlangu și-a început cariera europeană în Suedia la IFK Hässleholm (2008-2009) și a mai evoluat pentru Helsingborg (2009-2013), IFK Göteborg (2014), Konyaspor (2014-2015), St. Truiden (2015-2016) și FC Dinamo București (2016-2018).

7 titluri consecutive a câștigat Ludogorets Razgrad în Bulgaria. Echipa la care evoluează internaționalii români Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru domină autoritar, din 2011, campionatul de la sud de Dunăre” au anunțat cei de la FC Dinamo Bucureşti într-un comunicat postat pe contul oficial de facebook.

May Mahlangu s-a născut pe 1 mai 1989, în Secunda, Mpumalanga şi a jucat la echipe precum Stars of Africa, Alexandra Utd, Helsingborg, IFK Hassleholm, Torku Konyaspor, Sint-Truiden şi FC Dinamo Bucureşti, unde a stat timp de doi ani de zie. Jucătorul în vârstă de 29 de ani este cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro. Mahlangu are cinci trofee în palmares, două Cupe ale Suediei, un titlu de campion al Suediei, două Supercupe şi un titlu de jucătorul sezonului 2010 – 2011.

29 de ani are May Mahlangu

May Mahlangu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Dinamo Bucuresti, din cadrul play out-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, vineri 13 aprilie 2018

Citeşte şi: