Fotbal intern

Mesajul lui Meme pentru fanii dinamovişti: „Mă bucur sincer”

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a avut un mesaj dur pentru microbiştii care i-au înjurat familia în timpul derby-ului dintre Dinamo şi Steaua.
19.02.2018 | 07:51
Mesajul lui Meme pentru fanii dinamovisti Ma bucur sincer

“Toată săptămâna premergătoare derby-ului am vorbit cu respect despre Dinamo, asta din consideraţie pt conducători, antrenori şi fotbalişti (mai ales pt Torje, pe care l-am apreciat mereu)” şi-a început Mihai Stoica mesajul într-o postare pe o reţea de socializare imediat după derby-ul Dinamo-FCSB, terminat cu scorul de 2-2. 

“Cu toate astea, mi-a fost înjurată oribil familia pe tot parcursul jocului. Pentru cretinii cărora le ies din gură asemenea mizerii, mă bucur sincer. Salutări de la Teixeira…şi un mic x la Giurgiu, să fie bine ca să nu fie rău”, a încheiat Meme Stoica. VEZI MESAJUL MAI JOS

Dinamo are nevoie de victorie să intre în playoff

Nu este primul scandal pe care l-a iscat Meme Stoica weekendul trecut. El s-a contrat şi cu cei de la CFR Cluj. „Spuneţi-mi şi mie ce joacă CFR Cluj, în afară de faptul că bate Culio bine penalty-urile?!”, a zis Meme. Declaraţia lui a primit imediat o reacţie din partea antrenorului lui CFR, Dan Petrescu: „N-am ce să-i răspund lui Stoica. Ce să-nţelegă unul care n-a jucat niciodată fotbal?!”

Cât despre egalul pe care şi-l doreşte Meme în duelul dintre Dinamo şi Astra, un astfel de rezultat a putea să îi scoată complet pe roş-albi din calculele calificării în primele 6. Viitorul joacă luni seara cu FC Botoşani o partidă extrem de importantă în economia calificării în playoff. Cele două echipe sunt imediat sub linie, dar dacă Viitorul ar câştiga meciul, ar trece peste Dinamo în clasament. De asemenea, FC Botoşani ar egala Dinamo la puncte şi au un meci mult mai uşor în ultima etapă, cu Gaz Metan Mediaş. Astfel, elevii luI Vasile Miriuţă se văd nevoiţi să câştige în ultima etapă la Giurgiu pentru a fi siguri că păstrează o poziţie în primele şase.