Fotbal international

Mesajul lui Messi pentru Ronaldinho, după ce brazilianul şi-a pierdut mama răpusă de COVID-19

21.02.2021 | 22:26
Mesajul lui Messi pentru Ronaldinho, după ce brazilianul şi-a pierdut mama răpusă de COVID-19
Ronaldinho şi mama sa
ADVERTISEMENT

Mama lui Ronaldinho a murit, după ce a pierdut lupta cu virusul pandemic. Leo Messi i-a transmis un mesaj prietenului său îndurerat prin intermediul reţelelor de socializare.

Mama lui Ronaldinho a murit de COVID. Mesajul lui Messi pentru brazilian

„Ronnie (n.r. – Ronaldinho), nu am cuvinte. Nu pot să cred! Îți transmit multă putere și o mare îmbrățișare pentru tine și toată familia ta. Îmi pare foarte rău! Dumnezeu să o odihnească pe mama ta în pace!“, a scris Messi pe Insta Story.

Messi şi Ronaladinho sunt buni prieteni, după ce au jucat împreună pentru Barcelona. De altfel, brazilianul a fost cel care l-a ajutat enorm pe argentinian la începutul carierei sale.

ADVERTISEMENT

Miguelina Eloi Assis dos Santos, mama lui Ronaldinho a decedat în cursul zilei de sâmbătă, 20 februarie, din cauza unor complicaţii cauzate de infectarea cu virusul pandemic.

Avea 71 de ani şi era internată într-un spital din Puerto Alegre încă din data de 21 decembrie a anului trecut, după ce a fost diagnosticată având COVID-19.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, fostul star al Barcelonei mărturisea probleme mamei sale. „Dragi prieteni, mama mea are COVID-19, ne luptăm acum pentru recuperarea sa. Se află la Terapie Intensivă, primește tot suportul și îngrijirea de care are nevoie. Vă mulțumesc în avans pentru rugăciunile, afecțiunea și energia pozitivă ale voastre“.

Mesaje de condoleanţe din partea cluburilor lui Ronaldinho

De altfel, Barcelona a postat pe contul oficial de Twitter: „Sincere condoleanțe pentru Ronaldinho. Fostul nostru jucător și-a pierdut mama din cauza Covid-19. SUntem alături de tine, eroule!“.

ADVERTISEMENT

Şi Atletico Mineiro, una dintre formaţiile braziliene pentru care a jucat Ronaldinho, a anunţat decesul mamei lui Ronaldinho: „Clubul este în doliu pentru moartea doamnei Miguelina. Cu mare tristețe Clube Atlético Mineiro primește vestea morții doamnei Miguelina, mama lui Ronaldinho.

Familia Atleticana este în doliu și împărtășește momentul durerii cu idolul său. Dumnezeu să vă întâmpine cu brațele deschise și să mângâie inima. Odihnește-te în pace, doamnă Miguelina“, au scris cei de la Atletico Mineiro.

ADVERTISEMENT

Ronaldinho a fost şi el infectat cu virusul pandemic în luna octombrie a anului trecut.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri