News
notix pixel id

Mesajul lui Mihai Tudose după ce a suferit un infarct: “Ne vedem la treabă”

26.03.2019 | 19:34
Mesajul lui Mihai Tudose după ce a suferit un infarct

Mihai Tudose a transmis primul mesaj în mediul online după ce a suferit un infarct. Fostul premier s-a simțit rău la aniversarea lui Nicolae Bănicioiu, moment în care colegii săi au sunat imediat la 112. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a acestuia. „Pot să spun că viața lui a fost pusă în pericol, pentru că orice pacient cu infarct are viața pusă în pericol.” Bănicioiu i-a acordat primul ajutor, înainte ca echipajele medicale să ajungă la fața locului, iar Victor Ponta a fost cel care l-a însoțit la spital.

Mihai Tudose, primul mesaj după ce a suferit un infarct

“Sunt bine! ? Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente!

Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, a scris Mihai Tudose în mesajul transmis urmăritorilor săi din mediul online. Partidul Pro România din care face parte urma să susțină astăzi, la orele 18:30, o conferință de presă în care să se prezinte lista candidaților pentru alegerile europarlamentare.

Mihai Tudose, primul mesaj după infarctul suferit
Mihai Tudose, primul mesaj după infarctul suferit

Sorina Pintea, despre starea de sănătate a fostului premier

Ministru Sănătății a oferit numeroase detalii despre sănătatea lui Mihai Tudose, care a suferit un infarct miocardic masiv în cursul zilei de azi, 26 martie. „Din fericire, în acest moment Mihai Tudose este stabil. A fost supus unei proceduri intervenţionale specifice, adică i s-au montat două stenturi, el suferind un infarct extins. Da, pot să spun că viaţa lui a fost pusă în pericol, pentru că orice pacient cu infarct are viaţa pusă în pericol”, a declarat la Antena 3 Sorina Pintea, potrivit Mediafax.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri