Sport

Mesajul lui Mircea Lucescu pentru dinamoviști: ”O să vină o vreme când o să pun și eu umărul”

Mircea Lucescu aprinde imaginația fanilor dinamoviști. Reputatul tehnician a lăsat să se înțeleagă că este dispus să se întoarcă în Ștefan cel Mare.
05.10.2021 | 08:45
Mesajul lui Mircea Lucescu pentru dinamovisti O sa vina o vreme cand o sa pun si eu umarul
Mircea Lucescu salutând fanii. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cariera lui Mircea Lucescu este strâns legată de clubul Dinamo, iar tehnicianul de 76 de ani nu exclude revenirea în Ștefan cel Mare.

În acest moment ”Il Luce” este sub contract cu Dinamo Kiev, până în 2023, dar este foarte probabil să revină în țară mai repede din cauza relației tensionate cu fanii campioanei Ucrainei.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Mircea Lucescu la apelul lui Mircea Rednic

La al cincilea mandat pe banca lui Dinamo, Mircea Rednic a spus că are nevoie de câteva nume importante din istoria clubului să-i fie alături pentru a redresa situația disperată în care au ajuns roș-albii.

Florin Răducioiu, Marius Niculae și Ionel Dănciulescu nu au rămas insensibili și și-au declarat disponibilitatea de a munci alături de Rednic.

ADVERTISEMENT

Însă, adevărata lovitură ar fi întoarcerea lui Mircea Lucescu, antrenorul care la începutul anilor ’90 transformase gruparea din Ștefan cel Mare într-o veritabilă forță europeană.

Tot de numele lui Mircea Lucescu se leagă și ultima generație de dinamoviști cu pedegree, din care au făcut parte Florin Răduciodiu, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Dănuț Lupu, Ionuț Lupescu și mulți alții.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă s-ar alătura lui Mircea Rednic la Dinamo, ”Il Luce” a dat răspunsul pe care îl așteaptă toți ”câinii”.

”Îmi pare bine că a făcut meci nul (2-2 cu UTA – n.r.), că a luat un punct important. Punctul acesta motivează jucătorii, prezența lui acolo este, din toate punctele de vedere, pozitivă. 

ADVERTISEMENT

Eu sunt afară, ei sunt aici. Nu cunosc nici măcar un jucător de la Dinamo în momentul ăsta. O să vină o vreme, pesemne, când o să pun și eu umărul. O să vină o vreme!”, a spus Lucescu.

Mircea Rednic îl așteaptă pe Mircea Lucescu din 2018

Noul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, u a ascuns niciodată faptul că îl consideră pe Mircea Lucescu mentorul său. La precedentul mandat pe banca ”câinilor”, Rednic spunea că este dispus să investească în club și să devină acționar.

Mai mult, ”Puriul” spunea la vremea respectivă (în 2018) că nu este singurul interesat să bage bani la gruparea din Ștefan cel Mare și că unul dintre cei dispuși să facă același lucru ar fi chiar Mircea Lucescu.

Până la urmă niciunul dintre ei nu a mai intrat în acționariatul roș-albilor, dar se bucură în continuare de susținerea și aprecierea fanilor fostei campioane a României.

ADVERTISEMENT