News

Mesajul lui Mircea N. Stoian după moartea bunului său prieten, Marcel Toader!

04.08.2019 | 08:59
Mesajul lui Mircea N Stoian dupa moartea bunului sau prieten Marcel Toader

Jurnalistul Mircea N. Stoian și Marcel Toader erau prieteni buni și vechi. Se cunoașteau de foarte mulți ani, iar vestea morții omului de afaceri l-a șocat pe jurnalist. Mircea N. Stoian a rămas de-a dreptul fără cuvinte. Cei doi au participat împreună la emisiunea “Ferma. Un nou început”, iar acolo prietenia dintre cei doi s-a cimentat și mai mult.

Mircea N Stoian a postat un mesaj după moartea lui Marcel Toader

“Pe Marcel îl ştiu de nişte ani, buni ca o pâine caldă, încă de pe vremea când avea piscină în Floreasca şi umblau femeile după el ca popa cu botezul”, spunea acum ceva timp jurnalistul. După tragica veste, jurnalistul Mircea N. Stoian a publicat un mesaj scurt pe pagina sa de Facebook. ”A murit Marcel Toader. RIP. Ce Dumnezeu să mai spun?”.

Marcel Toader trecea de ceva timp printr-o criză financiară, care nu avea nicio rezolvare. Bărbatul povestise de unde i se trag aceste necazuri. „Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea.

Mircea N Stoian a postat un mesaj după moartea lui Marcel Toader
Mircea N Stoian a postat un mesaj după moartea lui Marcel Toader

Marcel Toader se întorsese la meseria lui din tinerețe

Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd”, declara Marcel Toader.

Marcel Toader se întorsese în ultima perioadă la meseria sa din tinerețe. Recondiționa piscine și spunea că se simte bine. Lucra doar el și fiul său, cot la cot, în soare. Se trezea la 5-6 dimineața, dar spunea că îi plăcea ce face. Marcel Toader va fi înmormântat luni, la Constanța, orașul său natal.

Tags: