Fotbal international

Mesajul lui Neymar pentru ultraşii lui PSG: “Am rămas cu voi şi vreau să câştigăm totul”

22.10.2019 | 15:24
Mesajul lui Neymar pentru ultrasii lui PSG Am ramas cu voi si vreau sa castigam totul
ADVERTISEMENT

Brazilianul Neymar vrea să facă pace cu ultrașii lui PSG. Neymar și-a pus tot Parc des Princes în cap în vară, nu atât prin intenția de a pleca, dar mai ales prin declarațiile care au produs multă indignare și furie la adresa brazilianului. Neymar nu a ezitat să afirme public faptul că se simte ca într-o închisoare, că este prizonier și cireașa de pe tort a pus-o când a spus că momentul cel mai frumos din carieră a fost când Barcelona, cu el pe teren, a eliminat pe PSG cu 6-1, după 0-4 la Paris!

Mesajul lui Neymar pentru ultrașii lui PSG

Planurile lui Neymar însă nu au putut fi duse până la capăt și dorința lui de a se întoarce la Barcelona nu s-a putut materializa. Și astfel brazilianul s-a trezit în situația cea mai delicată, nevoit să rămână în orașul devenit ostil pentru încă un sezon. Acum el conștientizează situația și vrea să facă pace cu ultrașii lui PSG, motiv pentru care le-a și adresat un mesaj la microfonul RMC Sport.

ADVERTISEMENT

“Sunt un profesionist sută la sută și voi face tot ce pot eu mai bun pentru acest club. Voi căuta să ajut PSG să câștige tot, mai ales Champions League. Plăcerea și dragostea de a juca pentru aceste culori se vor întoarce. Înțeleg ce simt suporterii, dar e ca și cum la un loc de muncă nu te simți bine și vrei, normal, să faci o schimbare. Dar în final am rămas și voi da absolut totul pentru victoriile lui PSG.

Neymar PSG. Brazilianul a marcat câteva goluri fabuloase în acest sezon

Golurile marcate nu i-au îmbunat pe suporteri

S-a spus că nu aș avea un raport bun cu vestiarul. Nimic mai neadevărat. Acest raport a fost întotdeauna unul optim, pentru că toți colegii mei din lot sunt jucători buni, talentați și sunt absolut convins că pentru mine și pentru ei acest an poate fi anul cel mai bun, în care să obținem multe performanțe”.

ADVERTISEMENT
Neymar PSG. Ultrașii parizieni nu îl mai au la suflet pe brazilian

Neymar a fost accidentat în vară, când a ratat și Copa America din acest motiv, după care a revenit și a înscris câteva goluri absolut magnifice pentru PSG. Dar supărarea și înverșunarea multora dintre fanii lui PSG nu a fost înfrântă nici acum și aceștia continuă să îi adreseze mesaje sau să îi cânte la meciuri în așa fel încât să simtă că a ieșit din inimile lor și era mult mai bine dacă ar fi plecat. Acum brazilianul s-a accidentat din nou și lipsește circa o lună.