Sport

Mesajul lui Nicolae Dică înaintea meciului FCSB – Chindia Târgoviște: ”A venit momentul să câștigăm în campionat”

FCSB nu a câștigat nici un meci în SuperLigă și se situează în subsolul clasamentului după patru etape. Nicolae Dică le-a transmis fotbaliștilor să se concentreze și așteaptă o victorie în meciul cu Chindia.
13.08.2022 | 14:29
Mesajul lui Nicolae Dica inaintea meciului FCSB  Chindia Targoviste A venit momentul sa castigam in campionat
Nicolae Dică a calificat-o pe FCSB în play-off-ul Conference League, dar este încă în cautarea primei victorii în SuperLigă. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

De la instalarea noului antrenor, informație dezvăluită în excusivitate de FANATIK, FCSB merge ceas în Conference League, dar continuă să caute primul succes în SuperLigă. Nicolae Dică știe că așteptările sunt mult mai mari și le-a cerut jucătorilor să se concentreze și pe competiția internă.

Nicolae Dică: ”Orice joc trebuie să-l câștigăm”

Jocul vicecampioanei FCSB s-a schimbat în bine de la numirea lui Nicolae Dică pe banca tehnică. Roș-albaștrii sunt la un pas de grupele Conference League, dar în SuperLigă sunt restanți la capitolul victorii.

ADVERTISEMENT

Trei remize și un eșec a înregistrat FCSB în primele patru etape, situație departe de așteptările fanilor și ale patronului Gigi Becali. Antrenorul așteaptă de la fotbaliștii lui altă atitudine față de meciurile din campionat, începând cu cel de duminică, cu Chindia Târgoviște.

”La Steaua (FCSB – n.r.) orice meci trebuie să-l joci ca să-l câștigi. Jucătorii vin după un moral bun, au reușit o calificare în Europa, mâine ar trebui să aibă plăcere să joace fotbal. 

ADVERTISEMENT

Nu vom câștiga jocul doar dacă intrăm pe teren și avem echipamentul frumos, sau dacă vine multă lume la stadion. Nu vom câștiga doar dacă suntem prezenți pe teren. Trebuie să dăm 100%.

În campionat nu am reușit să câștigăm până acum și a venit momentul să câștigăm. Trebuie să dăm totul pe teren ca să câștigăm”, a transmis Dică, în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei cu Chindia.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică știe care sunt punctele forte ale Chindiei

Antrenorul roș-albaștrilor a analizat în detaliu jocul adversarei de duminică și știe care sunt atuurile dâmbovițenilor. Cu Adrian Mihalcea pe bancă, Chindia este extrem de periculoasă pe contraatac și agresivă pe faza defensivă.

”Ne așteaptă o partidă de campionat grea, i-am urmărit pe cei de la Chindia și sunt o echipă schimbată față de anul trecut. Sunt o echipă care pe faza defensivă au început în acest campionat de la venirea lui Mihalcea să facă presing sus.

ADVERTISEMENT

E o echipă mai agresivă, mai bine organizată și trebuie să fim pregătiți pentru acest joc. Pe faza ofensivă sunt o echipă care prin Neguț și Popa oricând pune probleme mai ales prin contraatac. Este important ca noi să câștigăm meciul”, a explicat Dică.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,10 este cota pentru ”gazdele să câștige și ambele echipe să înscrie” la FCSB – Chindia Târgoviște. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT