Sport

Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep după eliminarea de la WTA Madrid. Cum i-a răspuns fostul lider mondial

Simona Halep a jucat la WTA Madrid primul turneu de când a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou, iar francezul s-a arătat entuziast după evoluțiile româncei.
04.05.2022 | 22:25
Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep dupa eliminarea de la WTA Madrid Cum ia raspuns fostul lider mondial
Simona Halep a jucat la WTA Madrid primul turneu de când a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou, iar francezul s-a arătat entuziast după evoluțiile româncei. Sursă foto: tennismajors.com
ADVERTISEMENT
04-05-2022
19:33

Halep, mulțumiri pentru noul său staff

Simona Halep a ținut să mulțumească echipei sale care i-a fost alături la WTA Madrid și a menționat că abia aşteaptă să petrească şi alte săptămâni împreună.

”Prima mea săptămână împreună cu noua mea echipă şi deja abia aştept să vină multe altele. Mulţumesc pentru că mă susţineţi indiferent ce se întâmplă”, a scris Halep, pe contul de Twitter.

Dubla campioană de Grand Slam nu a avut nicio șansă în sfertul de finală împotriva lui Ons Jabeur, care a dominat autoritar întâlnirea și s-a impus în două seturi.

Patrick Mouratoglou, mesaj de încurajare pentru Simona Halep

La finalul întâlnirii din capitala Spaniei, Patrick Mouratoglou a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care s-a declarat mulțumit de cum a decurs prima săptămână de turnee alături de Simona Halep.

ADVERTISEMENT

”Felicitări pentru meciul mare făcut, Ons Jabeur. Prima noastră săptămână se oprește aici, Simona Halep. Sunt entuziasmat pentru ce urmează. Ne vedem la Roma. Sunt mândru de tine”, a scris Mouratoglou, pe contul de Instagram.

Mesaj Patrick Mouratoglou Simona Halep

Mesaj Patrick Mouratoglou Simona Halep

Accidentată în semifinalele Indian Wells, Simona Halep a stat pe tuşă mai bine de o lună, astfel că a ratat două turnee jucate pe zgură: WTA Charleston şi WTA Stuttgart. Acum, după eliminarea de la Madrid, românca va merge la Roma.

ADVERTISEMENT

Din nou, la fel ca la WTA Madrid, Simona Halep nu se află printre capii de serie de la WTA Roma. Turneul din capitala Italiei se va disputa în perioada 9-15 mai şi este ultima competiţie majoră înainte de Grand Slam-ul de la Roland Garros.

Halep, încrezătoare pentru Roma și Roland Garros

Imediat după înfrângerea drastică în fața tunisiencei Ons Jabeur, Simona Halep a declarat că adversara nu i-a dat ritm. Însă, ea consideră că marea problemă în acest meci a fost faptul că nu a simțit mingea și terenul și a fost și puțin lentă.

ADVERTISEMENT

Dublă campioană la Madrid, românca s-a declarat mulțumită de prestațiile avute în capitala Spaniei și privește cu încredere spre viitoarele turnee, ea urmând să participe acum la Roma și Roland Garros.

Simona Halep consideră că jocul său a crescut în multe privințe de când a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou și a dezvăluit că tehnicianul francez a învățat deja foarte multe cuvinte în limba română.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestei înfrângeri, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut numai cuvinte de laudă pentru fostul lider mondial. El este de părere că victoria lui Ons Jabeur a fost doar o întâmplare și că românca e, de fapt, într-o formă excelentă.

ADVERTISEMENT