Sport

Mesajul lui Pele pentru Maradona de ziua lui “D10s”: ”Te voi susţine întotdeauna”

31.10.2020 | 14:08
Mesajul lui Pele pentru Maradona de ziua lui D10s Te voi sustine intotdeauna
ADVERTISEMENT

Pele i-a trimis un mesaj de felicitări lui Diego Armando Maradona la împlinirea vârstei de 60 de ani, săpunându-i argentinianului că îl va sprijini mereu.

“Marele meu prieten Maradona, te voi aplauda mereu şi te voi susţine întotdeauna (…), ca tu să continui să zâmbeşti şi să mă faci şi pe mine să zâmbesc”, a scris Pele de trei ori câștigător al Cupei Mondiale cu naționala Braziliei pe contul lui de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mesajul apare în spaniolă, portugheză și engleză și are o poză cu Pele într-un costum, împreună cu Maradona, care avea tricoul naționalei Argentinei. Poza a fost făcută înaintea unei partide amicale a selecționatei ”albiceleste” contra Italiei, pe 10 iunie 1987, la Zurich în Elveția.

Și Maradona i-a dat un mesaj lui Pele de ziua sa

Acum șapte zile, argentinianul i-a trimis un mesaj lui Pele la aniversarea vârstei de 80 de ani, spunând că vrea ”să se alăture omagiului aniversar” pentru ”a-i ura viață lungă regelui Pele”.

ADVERTISEMENT

Relațiile dintre cei doi fotbaliști legendari nu au fost mereu la fel de bune. Pele și Maradona s-au luptat pentru titlul de cel mai bun jucător din toate timpurile, spun cei de la AFP.

Ei s-au împăcat în urmă cu 15 ani, când Pele a fost prezent în emisiunea lui Maradona numită ”La noche del Diez”. În cadrul acesteia foștii fotbaliști au făcut schimb de tricouri și au jonglat mingea cu capul, spre deliciul suporterilor.

ADVERTISEMENT

Maradona știe care ar fi cadoul perfect pentru el

Diego Maradona a acordat un interviu pentru cei de la France Football la împlinirea vârstei de 60 de ani. Pe 30 octombrie a împlinit argentinianul frumoasa vârstă și este văzut de mulți drept cel mai valoros fotbalist din toate timpurile. În aceeași lună, Pele, unul dintre rivalii lui Maradona, a făcut 80 de ani.

Maradona a spus ce cadou ar vrea să primească de ziua sa. Pe argentinian l-a apucat râsul când a fost întrebat ce cadou și-ar dori și a spus: ”Visez să înscriu încă un gol în poarta Angliei, de această dată cu mâna dreaptă!”

ADVERTISEMENT

Maradona a adus aminte de reușita cu mâna stângă în partida dintre Argentina și Anglia terminată 2-1, în faza sferturilor de finală de la Campionatul Mondial din 1986. Maradona a evoluat de-a lungul timpului la echipe ca Boca Juniors, Newell’s, Sevilla, Napoli sau Barcelona. De partea cealaltă, Pele a jucat pentru Santos și NY Cosmos.

ADVERTISEMENT