Mesajul emoţionant al Cătălinei Ponor pentru Tecău şi Mergea: “E un argint cît un aur!”

Oana Pascaru   
in Sporturi
14/08/2016, 15:26
Mesajul emoţionant al Cătălinei Ponor pentru Tecău şi Mergea: “E un argint cît un aur!” GALERIE FOTO

Cătălina Ponor a postat un mesaj pe contul său de socializare după ce Tecău şi Mergea au obţinut argintul în urma partidei disputate împotriva perechii Rafael Nadal şi Marc Lopez, scor 2-6, 6-3, 4-6.

Gimnasta a dorit să îi felicite pe cei doi tenismeni pentru performanţa obţinuţă la Jocurile Olimpice din Brazilia.

“Nu e medalie de aur dar e o medalie de argint mare cît un aur !!! Bravo Horia, bravo Florin pentru medalia adusă vouă în primul rînd , apoi României , pentru munca depusă , pentru curajul cu care aţi luptat pentru fiecare punct înscris !!

Să nu uităm şi de medalia de bronz venită de la haltere a lui Sîncrăian Gabriel !! Felicitări …au mai venit 2 medalii în delegaţia României. Luni atît eu cît şi Marian vom face tot ce putem în finalele de la bîrnă şi sărituri”, a scris Cătălina Ponor pe o retea de socializare.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×