Fotbal international

PSG a dezvăluit ce se întâmplă cu Kylian Mbappe. Mesajul care lămurește viitorul starului francez

27.03.2019 | 14:33
PSG a dezvaluit ce se intampla cu Kylian Mbappe Mesajul care lamureste viitorul starului francez

PSG a dezvăluit într-un mod care nu mai poate lăsa loc de nici un comentariu ce se întâmplă cu Kylian Mbappe, dar și viitorul brazilianului Neymar sau al starului italian Marco Verratti. În ultima săptămână s-au intensificat zvonurile despre plecarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid, iar bisăptămânalul France Football a pus pe masă și suma transferului: 280 de milioane euro.

Mesajul lui PSG pentru Real Madrid despre viitorul lui Kylian Mbappe

Și presa spaniolă nu s-a lăsat mai prejos. Cotidianul As, unul dintre ziarele de casă ale Realului, scria marți că Mbappe ar fi avut o convorbire cu Zinedine Zidane, antrenorul revenit de puțin timp pe banca galacticilor și că perla lui PSG ar fi dornică să vină pe Santiago Bernabeu, pentru a lucra sub comanda lui Zizou, tehnicianul pe care îl consideră cel mai bun.

Și despre posibila plecare a lui Neymar s-a scris, dar mult mai puțin decât despre cea a lui Kylian Mbappe. Francezul i-a luat fața la impact de mercato colegului său sud-american, care a avut și destule probleme medicale de când a semnat cu PSG în vara lui 2007. PSG nu a stat să dea dezmințiri, comunicate de presă în sensul în care să explice dacă jucătorii vor rămâne sau nu la echipa campioană a Franței.

Kylian Mbappe va rămâne la PSG. Apare lângă Neymar și Verratti pe imaginea pentru abonamentele din viitorul sezon
Kylian Mbappe va rămâne la PSG. Apare lângă Neymar și Verratti pe imaginea pentru abonamentele din viitorul sezon

Campioana Franței pregătește deja viitorul sezon

Metoda cea mai eficientă care a lămurit controversa plecării sau nu a lui Mbappe sau a lui Neymar ori Marco Verratti a fost imaginea pentru abonamentele pentru viitoarea stagiune pe care și le vor putea achiziționa suporterii începând încă de acum. În imagine se regăsesc toate trei vedetele parizienilor, Kylian Mbappe, Neymar și Marco Verratti.

În felul acesta toată lumea poate înțelege mesajul șefilor de la PSG. Nici un jucător dintre numele mari din lot nu este de vâmzare și va continua cu echipa și în sezonul viitor. Pentru că altminteri niciodată nu ar fi fost tipărite abonamentele pentru noua stagiune având figurile celor trei staruri. Real Madrid trebuie să își îndrepte acum atenția spre altă vedetă disponibilă să poată veni pe Santiago Bernabeu.