News

Mesajul lui Rareș Bogdan pentru Dragnea și PSD: ”Vei mânca o mamă de bătaie! Niciodată nu ne-au condus oameni atât de proști!”

06.04.2019 | 20:34
Mesajul lui Rares Bogdan pentru Dragnea si PSD Vei manca o mama de bataie Niciodata nu neau condus oameni atat de prosti

Rareş Bogdan a lansat în spaţiul public un mesaj extrem de dur la adresa liderului Partidului Social Democrat şi a întregii grupări. PNL a organizat, în cursul zilei de sâmbătă, un miting electoral la Craiova. La finalul acestuia, numeroși membrii ai partidului în cauză precum: Ludovic Orban, Cristian Buşoi, dar şi Rareş Bogdan au ținut discursuri anti-PSD. De asemenea, la finele discursului, toți i-au îndemnat să iasă la alegerile europarlamentare și să fie prezenți și la referendum.

Rareș Bogdan, mesaj dur despe Dragnea și PSD: “Dragnea, timpul tău a expirat”

Cunoscutul jurnalist, activ în partidul PNL, după finele discursului de la mitingul electoral al partidului la Craiova, și-a explimat opinia despre Partidul Social Democrat și despre liderul acestuia. „De aici, din mijlocul Olteniei, o să-i fac o ofertă de refuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie cu partidul tău.

(…) Pe cine vreţi la conducerea Guvernului, pe Veorica şi pe Dragnea? Dvs. puteţi elibera Oltenia. Ştiu că sunteţi ameninţaţi, şantajaţi că vă dau copiii afară de la locurile de muncă. Luptaţi, rezistaţi, pentru că îi vom îngenunchea”, a mai adăugat Rareş Bogdan.

Rareaș Bogdan, mesaj amenințător la adresa lui Dragnea și a PSD-ului
Rareș Bogdan, mesaj amenințător la adresa lui Dragnea și a PSD-ului

Ludovic Orban atacă și el: “PSD toarnă otravă”

„În fiecare zi, PSD toarnă otravă şi minciună în urechile românilor. Au ajuns să fie atât de nesimţiţi să spună că până şi alocaţiile pentru copii au fost crescute de ei. (…) Vă cer ca până în 26 mai să puneţi deoparte plăcerile, tabieturile, alte activităţi, să punem pe primul loc obiectivul pe care îl avem să câştigăm alegerile pentru PE.

Să mergem pe fiecare stradă, fiecare casă, să vorbim cu toţi românii şi să le spunem că destinul lor e în mâinile lor, că au în mâini glonţul de argint ca să ucidă fiara pesedistă şi că acest glonţ de argint e ştampila de vot”, a declarat Ludovic Orban, în cadrul aceluiași miting PNL, de la Craiova.