Sport

Mesajul lui Roger Federer despre Rafael Nadal: „Este frumos să-ți numești unul dintre cei mai mari rivali, prieten”

07.02.2020 | 13:21
Mesajul lui Roger Federer despre Rafael Nadal Este frumos sati numesti unul dintre cei mai mari rivali prieten
ADVERTISEMENT

Roger Federer și Rafael Nadal vor participa la un meci caritabil de tenis în Cape Town (Africa de Sud) împreună cu Bill Gates și Trevor Noah. Elvețianul a avut un mesaj de prietenie pentru Rafael Nadal, unul dintre cei mai mari rivali ai săi din toate timpurile.

Mesajul lui Roger Federer despre Rafael Nadal

Roger Federer a ajuns până în semifinale la Australian Open 2020 și va lua parte la un meci cu scopuri caritabile în Africa de sud, la care vor mai participa și Rafael Nadal, Bill Gates și Trevor Noah.

ADVERTISEMENT

Elvețianul a transmis un mesaj înduioșător la adresa ibericului, în ciuda rivalității dintre cei doi: „Este frumos să-ți numești unul dintre cei mai mari rivali, prieten. Are propriul stil de viață în Mallorca și eu pe al meu, dar noi ne întâlnim mereu la competiții și avem multe evenimente la care participăm”.

Ne simțim bine de fiecare dată când ne întâlnim”, a mărturisit Roger Federer.

„Încă nu mă gândesc la retragere. Cât timp mă simt în stare să evoluez la cel mai înalt nivel, pentru mine este tot ce am nevoie pentru a continua în cariera de jucător de tenis profesionist”, a mai spus elvețianul.

ADVERTISEMENT

Bill Gates și Roger Federer, parteneri de dublu la meciul demonstrativ din Africa de Sud

Bill Gates și Roger Federer vor fi parteneri de dublu la meciul demonstrativ din Africa de Sud și a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care își exprima bucuria de a juca din nou împreună cu elvețianul: „Sunt foarte entuziasmat să fac echipă cu Roger Federer din nou, pentru meciul de vineri, de la Cape Town”.

„Să joc alături de Roger este întotdeauna emoţionant şi sunt nerăbdător să-i înfrunt pe Rafael Nadal şi Trevor Noah”, a mai scris fondatorul companiei „Microsoft”.

ADVERTISEMENT
  • 38 de ani a împlinit Roger Federer pe 8 august