Alegeri 2024

Mesajul lui Sebastian Burduja pentru bucureșteni înaintea alegerilor pentru Primăria Capitalei: ”O să vă fac viața mai bună”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, le-a transmis un mesaj bucureştenilor, prin intermediul Fanatik, cu câteva zile înaintea alegerilor locale.
06.06.2024 | 23:45
Mesajul lui Sebastian Burduja pentru bucuresteni inaintea alegerilor pentru Primaria Capitalei O sa va fac viata mai buna
Sebastian Burduja şi-a expus viziunea sa pentru Bucureşti la "Sport şi Politică", noua emisiune marca FANATIK
ADVERTISEMENT

Candidatul PNL la Primăria Capitalei este încrezător în șansele sale de victorie la alegerile locale din 9 iunie și transmite că va lupta până la capăt pentru binele bucureștenilor.

Mesajul lui Sebastian Burduja pentru bucureșteni

Sebastian Burduja a explicat în cadrul podcastului FANATIK, ”Sport şi politică”, care este atitudinea cu care a abordat lupta electorală pentru fotoliul de primar al Bucureștiului și de ce crede că va fi marea surpriză a alegerilor locale.

ADVERTISEMENT

„Da (voi fi marea surpriză a alegerilor n.r.), și-ți spun de ce. Nici măcar nu e o miză un scaun în sine. Eu îmi doresc să fac lucrurile pe care le-am gândit pentru orașul ăsta…

Eu așa simt (că o să câștig n.r.). Și întotdeauna noi avem obiceiul ăsta…, știi expresia aia ‘ar fi fost prea frumos’. Mă omoară chestia aia. Urăsc. Domnule, n-ai cum!

ADVERTISEMENT

Te bați până în ultimul minut și crezi în victoria ta! Și dacă tu crezi, vor crede și cei de lângă tine, și cei care se uită și se creează o energie acolo”, a declarat șeful PNL București în cadrul dialogului cu Horia Ivanovici.

Sebastian Burduja le-a transmis și un mesaj bucureștenilor, cărora le-a promis că nu va face promisiuni așa cum au făcut alții în campaniile electorale precedente, neîndeplinind niciuna dintre ele.

ADVERTISEMENT

„S-au săturat bucureștenii de promisiuni. V-ați săturat de promisiuni, dragi bucureșteni. Eu o să vă promit că întotdeauna o să iubesc acest oraș și o să va fac viața mai bună. Atât”, a mai declarat Sebastian Burduja pentru FANATIK.

În martie, liderul filialei PNL din Capitală a lansat volumul „Planul pentru Bucureşti” despre care a declarat că este o carte pe înţelesul tuturor „despre viziunea mea pentru Bucureşti: ce trebuie să facem de acum înainte, privind spre viitor”.

ADVERTISEMENT

Sebastian Burduja a fost desemnat candidat al liberalilor pentru Primăria Capitalei în 22 aprilie, după ce PSD și PNL și-au retras sprijinul pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, afectat de mai multe acuzații de incompatibilitate.

Mesajul lui Sebastian Burduja pentru bucureșteni înaintea alegerilor pentru Primăria Capitalei: ”O să vă fac viața mai bună”

ADVERTISEMENT