Fotbal intern

Mesajul afișat de Tade pe Instagram pentru toți rivalii din campionat: „Să știți un lucru”. Foto

23.11.2018 | 17:03
Mesajul afisat de Tade pe Instagram pentru toti rivalii din campionat Sa stiti un lucru Foto

Gregory Tade ar putea debuta oficial în tricoul lui Dinamo în partida pe care „câinii” o vor disputa în această seară în Liga 1 Betano cu Gaz Metan, contând pentru etapa a 16-a. Jocul începe de la ora 20:30 și poate fi urmări în format live video pe FANATIK.RO.

Atacantul francez se antrenează din greu la sala de forță pentru a fi pus la punct cu pregătirea fizică. Tade a avut timp și de o poză, în care a apărut alături de căpitanul echipei Dan Nistor. Francezul a publicat totodată și un mesaj pe măsură.

Mesajul afișat de Tade pe Instagram

„Nu trebuie să mă vezi peste tot, nu trebuie să mă auzi mereu! Dar să știi un lucru: Întotdeauna muncesc din greu. Întodeauna! Voi reveni foarte curând împreună cu căpitanul” – a scris Tade pe Instagam.

Mesajul lui Gregory Tade de pe Instagram
Mesajul lui Gregory Tade de pe Instagram

A venit liber de contract

Tade a fost adus de Rednic la Dinamo din postura de jucător liber de contract. Francezul în vârstă de 32 de ani a jucat ultima dată în Israel la Maccabi Petah Tikva, pentru care a marcat numai patru goluri pe toată durata sezonului precedent.

În România a mai jucat la CFR Cluj și la FCSB. Dacă în Gruia s-a descurcat de minune, devenind chiar golgheterul campionatului în sezonul 2014/15, la FCSB, Tade nu s-a adaptat, iar patronul echipei i-a reziliat contractul. Gigi Becali a declarat la un moment dat despre el că oferă el bani clubului care vrea să-l transfere pe Tade.

Francezul nu a stat multă vreme pe tușă după rezilierea contractului cu FCSB. La câteva zile distanță a semnat cu Qatar SC, acolo unde a marcat 11 goluri în 11 meciuri. Interesant este că până să ajungă în România, Tade evoluase toată cariera lui doar în ligile din Scoția.

Tags: