Fotbal intern

Mesajul lui Thomas Neubert pentru jucătorii FCSB-ului: „Trebuie să știe cine sunt!”

15.07.2020 | 17:13
Mesajul lui Thomas Neubert pentru jucatorii FCSBului Trebuie sa stie cine sunt
ADVERTISEMENT

Thomas Neubert, noul preparator fizic al FCSB-ului, a vorbit despre schimbările pe care vrea să le facă în rândul jucătorilor vicecampioanei României.

Neamțul vrea să facă performanță la FCSB și a spus că toți jucătorii vor avea șansa să se pregătească la același nivel.

ADVERTISEMENT

Și patronul Gigi Becali vrea o strictețe mult mai mare în rândul jucătorilor și cere antrenamente mult mai dure pentru aceștia.

Mesajul lui Thomas Neubert pentru jucătorii FCSB-ului

Thomas Neubert, preparatorul fizic al FCSB-ului, le-a transmis un mesaj clar jucătorilor FCSB-ului: „Trebuie să ştie cine sunt şi trebuie să mă simtă cum sunt cu ei.

ADVERTISEMENT

Am cel mai mare respect pentru fiecare jucător de fotbal şi sper ca în timp să le câştig şi eu respectul. Doar împreună putem salva ceva. Nu o să mă duc şi o să le zic să facă asta, asta sau asta”.

„O să le explic de ce trebuie să facă asta, de ce fac ceva ce nu au mai făcut până acum. Dacă jucătorii nu înţeleg de ce trebuie să schimbe şi de ce metodele sunt diferite şi nu sunt dispuşi să facă asta, oricine ar veni, rezultatele vor fi la fel.

ADVERTISEMENT

Ei trebuie să înţeleagă”, a mai spus Thomas Neubert pentru antenasport.ro.

„Vor avea șanse să se pregătească la același nivel”

„Mesajul meu pentru ei este că sunt foarte fericit şi onorat să lucrez cu ei. Nu contează că e Moruţan, Coman sau Man, sau alţii jucători de 18-19 ani.

Cu toţii vor avea şansa să se pregătească la acelaşi nivel. Îi apreciez pe toţi. Vor avea şansa să facă performanţă incredibilă, dar depinde şi de ei.

ADVERTISEMENT

Treaba mea este să lucrez zilnic cu ei. În fiecare seară eu am uşa deschisă pentru ei. Voi fi foarte apropiat de jucători.

Îi voi asculta, le voi asculta toate problemele. Le voi asculta problemele de familie, poveştile nostime, toate nevoile. Voi fi acolo pentru ei”, a mai spus preparatorul fizic.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT