Fotbal intern

Mesajul lui Wesley pentru Gigi Becali și Adrian Porumboiu: “Doi țărani! 🙂 Salutări, România!”

24.02.2020 | 09:26
Mesajul lui Wesley pentru Gigi Becali și Adrian Porumboiu: “Doi țărani! 🙂 Salutări, România!”
Wesley Lopes. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Wesley Lopes, fostul atacant al lui FC Vaslui, l-a felicitat pe Eric pentru că a devenit cel mai bun marcator străin din Casa Pariurilor Liga și i-a salutat pe Gigi Becali și Adrian Porumboiu, într-un filmuleț transmis pentru prosport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB câștigă titlul: 6.00. Vezi aici toate cotele!


Mesajul lui Wesley pentru Gigi Becali și Adrian Porumboi

Wesley Lopes a fost depășit de Eric în topul celor mai buni marcatori străini din Casa Pariurilor Liga 1 și i-a transmis un filmuleț prin care îl felicită, dar a ținut să-i salute și pe Gigi Becali și Adrian Porumboiu, pe care i-a numit „doi țărani”. 😂

ADVERTISEMENT

„Bună seara, România! Vreau să-l felicit pe prietenul meu, Eric. Acum e și cel mai bun străin din Liga 1. SUnt foarte bucuros pentru el. Bravo! Și vreau să salut pe alți doi prieteni, domnul Porumboiu și Gigi Becali…doi țărani! Încă o dată bravo Eric! Hai, România! Salut!”, a fost mesajul fostului atacant de la FC Vaslui.

Reacția amuzantă a lui Eric după ce a devenit cel mai bun stranier din Casa Pariurilor Liga 1

Eric a înscris din penalty în ultimul meci jucat de FC Voluntari împotriva lui FC Hermannstadt și a devenit cel mai bun marcator străin din campionatul României. La finalul meciului, brazilianul a oferit o reacție amuzantă, după ce i-a bătut recordul lui Wesley.

ADVERTISEMENT

„Ăsta e secretul, nimeni nu e vedetă, suntem toți vedete împreună. Nu am avut cel mai strălucit meci, o să devin acum patrimoniu românesc Mă bucur și mulțumesc celor de la Gaz Metan, Pandurii, Viitorul și Voluntari.

Mi-au acordat șansa de a fi în România, oameni precum Gicu Albotă, Zoli Iasko, Iosef Biro, care au făcut parte din visul meu. Un vis atât de mare pentru o persoană atât de mică”, a mai spus brazilianul.

ADVERTISEMENT

„Sper să nu mă opresc aici. Avem acum un avantaj că se înjumătățesc punctele, sper să ne salvăm cu câteva etape înainte în avans!”, a încheiat Eric.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Eric de Oliveira, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri