Sport

Mesajul oribil care a umbrit o calificare de poveste! Fanii lui Dinamo, banner împotriva lui Alexandru Dedu. FOTO

01.03.2020 | 21:04
Mesajul oribil care a umbrit o calificare de poveste Fanii lui Dinamo banner impotriva lui Alexandru Dedu FOTO
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au creat o atmosferă fantastică în timpul meciului cu Sporting, care a adus calificarea în optimile Ligii Campionilor, însă un moment reprobabil a umbrit impresia superbă lăsată de ultrași. Fanii au ridicat un banner în sala din București pe care scria: „Dedule, încă un accident, dar cu happy-end”, aducând aminte de accidentul de motocicletă suferit de președintele FRH în 2014.

Moment reprobabil la Dinamo – Sporting

Ultrașii lui Dinamo au pornit un adevărat scandal cu președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, după ultima decizia luată de for, de a reduce numărul de jucători extracomunitari din lot la trei.

ADVERTISEMENT

Cum „dulăii” au opt astfel de sportivi legitimați, hotărârea ar putea avea efecte grave asupra performanțelor clubului, aduse, în bună măsură, de jucătorii străini din lot.

Cu Sporting, suporterii lui Dinamo au creat o atmosferă de mare meci, demn de Champions League, dar au oferit și un moment reprobabil.

ADVERTISEMENT

Suporterii, revoltați după decizia FRH, au ridicat un banner pe care scria: „Dedule, încă un accident, dar cu happy-end”. Mesajul ultrașilor face referire la accidentul de motocicletă în care a fost implicat președintele Federației în vara anului 2014, în urmă căruia a ajuns la spital cu multiple fracturi.

Mesajul suporterilor dinamoviști în timpul meciului cu Sporting
Mesajul suporterilor dinamoviști în timpul meciului cu Sporting

„FRH Mafia”

Printr-un alt banner, ultrașii dinamoviști i-au cerut demisia lui Alexandru Dedu după ultima decizia luată de Federația Română de Handbal și au îndemnat forul internațional, EHF, să deschidă o anchetă deoarece reducerea numărului de sportivi extracomunitari din lot ar putea fi trecută drept discrimare.

ADVERTISEMENT

Dedu, out! FRH Mafia. EHF, check it out!”, s-a arătat în banner-ul ridicat de suporterii lui Dinamo în timpul meciului cu Sporting.

Mesajul suporterilor dinamoviști în timpul meciului cu Sporting
Mesajul suporterilor dinamoviști în timpul meciului cu Sporting

După victoria cu Sporting, cu trei goluri avans la general, Dinamo a reușit calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin, unde va întâlni PSG, una dintre cele mai valoroase echipe ale Europei.

ADVERTISEMENT

Prima manșă a „dublei” va avea loc în perioada 18 – 22 martie, la București, în timp ce returul se va juca în Franța, în perioada 25 – 29 martie

ADVERTISEMENT