Life

Mesajul Paulei Seling după ce s-a aflat că divorțează: „Lumină si întuneric, emoție și detașare”

Mesajul Paulei Seling după ce s-a aflat că divorțează. Ce a transmis artista pe rețelele de socializare după vestea separării de Radu Bucura.
04.11.2022 | 07:39
Mesajul Paulei Seling dupa ce sa aflat ca divorteaza Lumina si intuneric emotie si detasare
Mesajul Paulei Seling după ce s-a aflat că divorțează. Foto Colaj Fanatik / Instagram și Facebook
ADVERTISEMENT

Ce mesaj a postat Paula Seling în mediul online după ce s-a aflat că divorțează. Cântăreața i-a făcut și mai curioși pe fani.

Mesajul Paulei Seling după ce s-a aflat că divorțează

Cântăreața a pus un mesaj pe rețelele de socializare ce pare că confirmă că trece printr-o perioadă mai grea din viața ei, una de întuneric.

ADVERTISEMENT

Deși nu a confirmat divorțul de Radu Bucura, Paula Seling le-a dat de înțeles fanilor că trece prin clipe grele și are nevoie de timp pentru a trece peste toate.

Artista a scris pe rețelele de socializare că toate emoțiile trebuie trăite, în funcție de provocările vieții fiecăruia dintre noi, dar „timpul le rezolvă pe toate”.

ADVERTISEMENT

„Lumină si întuneric, emoție și detașare, forță sau sensibilitate. Toate trăiesc în noi, vin la suprafață în funcție de provocările vieții. Timpul le așează și le rezolvă pe toate.

Bună dimineața! De acolo de unde sunteți, știți că povestea fiecaruia continuă cu forța de care suntem în stare în momentul în care ne aflăm”, a scris Paula Seling.

ADVERTISEMENT

Paula Seling și Radu Bucura ar divorța după 13 ani împreună

Vestea că Paula Seling și Radu Bucura divorțează după 13 ani împreună a fost dată chiar de managerul artistei, Cristi Stan, pentru Click.

Acesta a dezvăluit că după separarea celor doi, el este cel care se ocupă de activitatea artistei, funcție preluată de la fostul soț, Radu Bucura.

ADVERTISEMENT

Totuși, Radu Bucura nu a spus nimic despre acest subiect și a declarat că vrea ca viața sa personală să rămână așa, și nua confirmat sau infirmat separarea.

,,Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei.

În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu Bucura, pentru Click.ro. 

ADVERTISEMENT