News

Mesajul postat de Alicia Bonita de la Românii au Talent, după ce a apărut la PRO TV ”Pentru toți bărbații!” FOTO

06.04.2019 | 17:33

Alicia Bonita a surprins cu momentul pe care l-a avut la Românii au Talent! Aceasta, după apariia pe scena de talente, a lăsat un mesaj pentru toți bărbații care o abordează fără încetare și le-a clarificat situația. Tânăra de 29 de ani nu caută să-și facă o relație, așa că a lăsat o listă scurtă cu lucrurile de care nu mai vrea nici în ruptul capului să le mai vadă pe rețelele sale de socializare.

Alicia Bonita de la Românii au Talent s-a săturat de avansuri!

“Am lucruri mai frumoase și mai importante de făcut decât să îmi trăiesc viața pe facebook și să răspund oricărui barbat doritor și el de o femeie sau de dragul de a sta de vorbă /cunoaștere sau mai știu eu ce. Poate așa o să fiu considerată fițoasă, dar începând de astăzi cine scrie în privat și ..mai și.. insistă: Block! În rest cu drag urmăriți pagina dar nu obosiți cu mesaje: 
1. Nu mă întâlnesc cu voi
2. Nu vreau să îmi pierd timpul scriind și răspunzând la mesaje “ce faci?”, “pot să te întreb ceva?” , “ce frumoasă ești” ,” nu vrei să ne întâlnim?” , “nu îmi dai și mie cerere?”, “de ce nu îmi accepți și mie cererea? “, “dar de ce nu răspunzi?” , “nu vrei să petreci o seară cu mine? Dar cât mă costă?”,etc.
Raspuns: NU!!!
3. Nu sunt obligată să fac lucrurile pe care vi le doriți voi!
4. Nu mă interesează prostituția, videochatul , masajul, întâlnirile private, vacanțele voastre sau mai știu eu ce ? ???

Alicia Bonita de la Românii au Talent s-a săturat de avansuri și a răbufnit pe o rețea de socializare
Alicia Bonita de la Românii au Talent s-a săturat de avansuri și a răbufnit pe o rețea de socializare

Alice Bonita, atac la adresa bărbaților insistenți

Din cauza locului de muncă pe care îl are și a felului în care dansează, Alice Bonita primește des mesaje picante din parte a numeroi bărbați, lucru care a început să o enerveze teribil.  “Dragi bărbați : dar nu credeți că ajungeți puțin patetici pentru femeile de pe facebook?
O femeie din astfel de domenii dacă vrea să cunoască pe cineva o să dea ea un semn ..așa că nu trebuie să deveniți libidinoși , nesimțiți sau mai știu eu în ce fel.

O femeie ce se învârte prin cercuri mai cunoscute nu o să se uite niciodată la un necunoscut pe facebook, care o mai și stresează cu mesaje ?… ca voi mai sunt și alți 100 de bărbați cu același lucru în cap . Sincer, nu sunt doritoare de 1000 de like uri sau salivări ?. Prefer 1 singur de la o persoană liniștită decât 1000 cu stress și să ajung să-mi fie scârbă ? să deschid secțiunea mesaje.  Ps: Ma țin de atâtea luni să postez asta ..??”