Simona Halep

Mesajul postat de Simona Halep după ce s-a certat cu Daniel Dobre

Autori: Ionut Neamţu, Traian Terzian | 28.03.2019 | 10:35
Simona Halep a postat un mesaj imediat după victoria din meciul cu Qiang Wang din sferturile de finală de la Miami Open 2019 în care s-a certat cu Daniel Dobre

Jucătoarea de tenis Simona Halep a postat un mesaj imediat după victoria din meciul cu Qiang Wang din sferturile de finală de la Miami Open 2019 în care s-a certat cu Daniel Dobre. Fostul lider mondial a avut două reacții neașteptate la adresa noului său antrenor în partida care a dus-o în semifinalele competiției din Florida și a fost taxată imediat de jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Mesajul postat de Simona Halep după ce s-a certat cu Daniel Dobre

”Sunt mândră de mine că astăzi am transformat tot ce a fost negativ în lucruri pozitive”, este mesajul postat de Simona Halep pe pagina sa de Facebook, ca un răspuns la ieșirile nervoase la adresa lui Daniel Dobre din timpul meciului. La acest mesaj, românca a pus și trei fotografii în care apare zâmbind la finalul întâlnirii cu Qiang Wang, pe care a câștigat-o cu scorul de 6-4, 7-5.

Simona Halep a apelat prima dată la sfaturile antrenorului său în primul set. La scorul de 4-3 pentru ea, dar după ce pierduse două ghem-uri la rînd, românca l-a chemat pe Daniel Dobre vizibil iritată de faptul că staful ei nu o încurajează în momentele dificile. Când am nevoie, fiţi puţin mai energici, aplaudaţi”, a spus ea, iar antrenorul i-a promis că vor face asta.

Mesajul postat de Simona Halep după victoria din meciul cu Qiang Wang
Mesajul postat de Simona Halep după victoria din meciul cu Qiang Wang

Halep, criticată pentru atitudinea față de antrenorul său

Nici a doua intervenție a lui Daniel Dobre nu a decurs foarte bine, Simona Halep contrându-se cu antrenorul ei. În setul secund, în momentul în care Qiang Wang pusese stăpânire pe joc, românca i-a cerut ajutorul antrenorului său, iar acesta i-a spus: “Ai servit bine la punctele importante!”. Sfatul acestuia a enervat-o din nou pe Halep care a replicat: “Ba nu, nu am servit bine deloc”.

Atitudinea Simone Halep la adresa lui Daniel Dobre a fost dur criticată de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care consideră că fostul lider mondial ar trebui să-și schimbe atitudinea agresivă pe care o are la adresa stafului său. În semifinalele turneului de la Miami, Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova. În cazul unei victorii, românca va reveni pe locul 1 WTA.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!