News

Mesajul postat de Tavy Puștiu cu puțin timp înainte să moară în accident. Ce a scris cântăreţul din Ploieşti! E cutremurător

16.08.2020 | 21:34
Mesajul postat de Tavy Pustiu cu putin timp inainte sa moara in accident Ce a scris cantaretul din Ploiesti E cutremurator
Manelistul Tavy Puștiu a transmis un mesaj emoționant cu puțin timp înainte să moară în accident. Sursa foto: Captură Video
ADVERTISEMENT

Tavy Puștiu, un tânăr cântăreț de manele cunoscut în special pe plan local, s-a stins din viață duminică dimineața, după ce mașina în care se afla împreună cu soția sa a fost spulberat de tren pe Strada Gârlei din Ploiești, în zona Obor.

În vârstă de doar 29 de ani, acesta transmitea de pe scaunul din dreapta al autoturismului un videoclip live pe Facebook, moment în care femeia a uitat să se asigure la trecerea la nivel cu calea ferată și a provocat coliziunea care avea să-i aducă sfârșitul.

ADVERTISEMENT

În imagini se poate observa cum cântărețul observă trenul de pasageri, dar impactul nu a mai putut fi evitat. Îngroziți de scena cumplită la care au asistat fără voia lor, martorii au alertat imediat autoritățile. Din păcate, echipajele sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.

Mesajul cutremurător al manelistului Tavy Puștiu. L-a scris cu puțin înainte să moară în accident

Pe data de 10 iulie, cu aproximativ o lună înainte să moară în accident, Tavy Puștiu a postat un mesaj, care la vremea respectivă nu părea deloc ieșit din comun. În lumina ultimelor evenimente, însă, cuvintele sale au căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au iubit și apreciat.

ADVERTISEMENT

Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă”, a scris tânărul manelist pe contul personal de Facebook. Mesajul i-a făcut pe mulți dintre internauți să creadă că acesta și-a prevestit moartea, având în vedere asocierea cu trenul care l-a ucis.

Soția este în stare gravă la spital. Medicii se tem că nu va supraviețui

Cât despre partenera de viață, aceasta a supraviețuit accidentului și a fost transportată de urgență la spital. Având în vedere leziunile severe pe care le-a suferit, medicii se mențin, însă, rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

O conducătoare auto, în vârstă de 24 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Trandafirilor, sensul către strada Răului, ajunsă la trecerea la nivel de cale ferată, posibil pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost surprinsă și accidentată de un tren privat care se deplasa pe ruta Măneciu-Ploiești Sud.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost rănită grav și a necesitat transportul la spital.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, un bărbat în vârstă de 29 de ani, cea de-a doua victimă (pasagerul din dreapta față), a fost declarat decedat”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Prahova la scurt timp după accident.

ADVERTISEMENT