Sport

Mesajul primit de Mihai Pintilii de la Laurențiu Reghecampf înainte de FC U Craiova – FCSB: ”Mi-a trimis și o inimioară”. Video

Mihai Pintilii a dezvăluit că a primit un mesaj de susținere de la Laurențiu Reghecampf înaintea meciului FC U Craiova - FCSB.
12.11.2022 | 15:50
Mesajul primit de Mihai Pintilii de la Laurentiu Reghecampf inainte de FC U Craiova  FCSB Mia trimis si o inimioara Video
Mihai Pintilii a dezvăluit că a primit un mesaj de susținere de la Laurențiu Reghecampf înaintea meciului FC U Craiova - FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a vorbit despre faptul că actualul tehnician de la Neftci Baku insistă să revină pe banca ”roș-albaștrilor”.

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Mihai Pintilii înainte de FC U Craiova – FCSB

În conferința de presă premergătoare partidei FC U Craiova – FCSB, din etapa a 18-a din SuperLiga, Mihai Pintilii a precizat că nu știe nimic despre o venire a lui Laurențiu Reghecampf la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

”Nu ştiu dacă vine Reghecampf, întrebaţi conducerea. Ultima dată am vorbit cu el ieri. Şi azi! Nu, glumesc, nu mai ştiu. Ieri sau alaltăieri, nu mai ştiu exact. Mi-a dat un mesaj, atât: ‘Felicitări, Pinti şi ţine capul sus!’. Şi mi-a trimis şi o inimioară, da. A zis că ţine la mine”, a declarat Pintilii.

Întrebat despre cum vede  disciplina la echipă, după ce au apărut mai multe contre între el și fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, Pintilii a răspuns că va face public regulamentul său atunci când va fi principal.

ADVERTISEMENT

”Când o să fiu eu antrenor principal o să explic cum văd eu disciplina și o să dau și regulamentul de ordine interioară și amenzile. Deocamdată nu pot să comentez nimic, nu pot să spun. Sunt aici dintr-o conjunctură, nu avem antrenor principal, sunt delegatul echipei”, a spus Pintilii.

Pintilii, contre dure cu Nicolae Dică

Plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB continuă să facă valuri. Și nu doar vizavi de numele celui care va conduce echipa. Ci și pentru că fostul tehnician i-a acuzat public pe jucători și foștii colaboratori. Intrând și într-un ”război” al declarațiilor cu Mihai Pintilii, cel care conduce acum echipa.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că el este la originea disputei verbale dintre Nicolae Dică și Mihai Pintilii. Mai exact, o discuţie privată pe care a purtat-o cu actualul ”interimar”. Becali l-a chestionat cu privire la motivele care au dus la prestaţiile slabe ale echipei. Inițial, Pintilii nu a vrut să ofere detalii, dar, la presiunile sale, și-a spus punctul de vedere.

Vorbind despre întâlnirea cu FC U Craiova, din etapa a 18-a din SuperLiga, programată duminică, 13 noiembrie, de la ora 21:00, Mihai Pintilii consideră că numirea lui Nicolo Napoli pe banca tehnică a oltenilor schimbă datele problemei.

ADVERTISEMENT

Întrebat despre o posibilă plecare a lui Florinel Coman la Farul Constanța, așa cum FANATIK a anunțat încă din luna aprilie, ”interimarul” crede că ar fi un pas înapoi în cariera fotbalistului.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „x2 și peste 1,5 goluri” la FC U Craiova – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT