Life

Mesajul primit de Oana Roman chiar înainte de Paște. Are legătură cu Mioara Roman: „A chemat-o să mai stea amândouă”

Mesajul tulburător primit de Oana Roman chiar în Săptămâna Mare. Este convinsă că mama sa și-a dorit să știe aceste lucruri.
04.05.2024 | 15:00
Mesajul primit de Oana Roman chiar inainte de Paste Are legatura cu Mioara Roman A chemato sa mai stea amandoua
Oana Roman, mesaj emoționant primit înainte de Paște. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman, mesaj cutremurător primit de la o fostă studentă a mamei sale. Consideră că este exact ce avea nevoie să știe după moartea Mioarei Roman, înainte de primul Paște fără ea.

Oana Roman, semne de la mama sa înainte de Paște? Ce spune vedeta

Este primul Paște pe care Oana Roman în petrece fără mama sa. Mioara Roman s-a stins din viață în această primăvară, iar de atunci, vedeta încearcă să se împace cu gândul, însă îi este destul de dificil.

ADVERTISEMENT

Oana crede în semnele pe care fosta soție a lui Petre Roman i le trimite. Recent, a primit mesajul de care avea nevoie de la una dintre fostele studente ale Mioarei Roman și a povestit totul comunității sale din mediul online.

„Ma culc liniştită după acest mesaj de la o fostă studenta-î de-a mamei. Mama îmi trimite mesaje de dincolo, în Săptămâna Mare, să știu că e bine”, a scris Oana Roman pe Instagram, înainte de a face public și textul primit.

ADVERTISEMENT

„Îmi spunea să îți scriu”

Femeia a visat-o în repetate rânduri pe mama vedetei, dar și mătușa-sa acesteia. În vis, amândouă erau fericite, iar Mioara Roman și-a dorit ca fiica sa să știe acest lucru, pentru a nu mai suferi.

Chiar ea ar fi rugat-o pe fosta sa elevă să-i spună Oanei Roman, astfel că aceasta și-a făcut curaj. „Era cu doamna Rodica, sora dumneaei. Și îmi spunea că a chemat-o să mai stea amândouă pentru că au multe de povestit.

ADVERTISEMENT

Erau atât de fericite amândouă încât m-a marcat cumva visul. A doua oară a fost acum câteva zile și îmi spunea să îți scriu și să îți spun că este cu doamna Rodica și că sunt bine amândouă.

Acesta este motivul pentru care m-am hotărât să îți scriu. Pentru că eu sunt mai timidă de felul meu și nu aș fi vrut să deranjez cumva. Dar cred în astfel de vise și că persoanele dragi care nu mai sunt alături de noi încearcă să ne transmită ceva”, este o parte din mesajul primit de Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Totodată, femeia i-a spus vedetei cât de mult o aprecia pe mama sa, dar și cât își iubea aceasta nepoata. „Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace,! A fost un om minunat care a contribuit foarte mult la formarea mea ca om. Și mereu îmi vor răsună în minte cuvintele domneai atunci când povestea de Isabela, pe care o iubea atât de mult”, se mai arată în mesaj.

ADVERTISEMENT