News

Mesajul Prințului Charles, pentru români, de Paște! „Doresc să vă spun cât de mult mă gândesc la dumneavoastră”

19.04.2020 | 07:43
Mesajul Printului Charles pentru romani de Paste Doresc sa va spun cat de mult ma gandesc la dumneavoastra
ADVERTISEMENT

Mesajul Prințului Charles, pentru români, de Paște a fost încărcat de cuvinte frumoase. Acesta s-a adresat atât pentru cei din țară, cât și pentru românii care trăiesc în Marea Britanie.

Mesajul Prințului Charles, pentru români, de Paște!

Mai mult de atât, fiul Reginei Elisabeta a II-a a transmis tradiționalul ”Hristos a înviat” în limba română. Prințul Charles a ținut s-i încurajeze pe români în contextul epidemiei de coronavirus și a restricțiilor de circulație.

ADVERTISEMENT

”Acum când românii de pretutindeni sărbătoresc Paştele Ortodox, doresc să vă spun cât de mult mă gândesc la dumneavoastră într-unul din cele mai sfinte momente ale anului.

„Doresc să vă spun cât de mult mă gândesc la dumneavoastră”

Paştele este de regulă momentul în care oamenii se adună, se roagă împreună şi reînnoiesc legăturile lor cu comunitatea şi religia din care fac parte.

ADVERTISEMENT

Ştiu că mulţi români din Marea Britanie au sperat să se întoarcă în România de Paşte şi să fie împreună cu familiile şi prietenii lor.

În acest an însă, în mijlocul acestei pandemii teribile care ne afectează pe noi toţi, lucrurile normale nu sunt posibile.

ADVERTISEMENT

Ştiu că este foarte greu pentru noi toţi, dar mai ales pentru cei care sunt departe de cei dragi.

În acelaşi timp, ştiu că mulţi români din Marea Britanie joacă un rol indispensabil în sistemul naţional de sănătate, în căminele de bătrâni şi în alte roluri cheie în această criză sanitară fără precedent.

Le suntem profund recunoscători, şi nu am suficiente cuvinte pentru eforturile lor remarcabile care sunt apreciate de noi toţi.

ADVERTISEMENT

În ceea ce mă priveşte, abia aştept ca la un moment dat, în viitor, să revin în România, o ţară care are un loc atât de special în inima mea, dar şi să mă întâlnesc din nou cu membri ai comunităţii româneşti din Marea Britanie.

Până atunci nu pot decât să vă doresc Paşte Fericit şi să vă spun că sunteţi în gândurile şi rugăciunile mele. Hristos a Înviat!”, a transmis Prințul Charles.

De remarcat că mesajul pentru români al prințului Charles a fost transmis de Agerpres și prezentat pe canalul său de Youtube

 

 

 

ADVERTISEMENT