Sport

Mesajul sfâșietor al Crinei Pintea după ratarea calificării la J.O. din Japonia: „Nedrept!”

22.03.2021 | 20:08
Mesajul sfasietor al Crinei Pintea dupa ratarea calificarii la JO din Japonia Nedrept
ADVERTISEMENT

Crina Pintea a reacționat pe contul său de Facebook după ce România a ratat calificarea la Jocurile Olimpice din Japonia, după meciul halucinant cu Muntenegru, iar pivotul naționalei feminine a postat un mesaj lung și sfâșietor despre trăirile ei din finalul partidei.

Totodată, Crina Pintea a vorbit și despre ratarea calificării la Jocurile Olimpice din 2016, când, spune ea, a vrut să se lase de handbal din cauza eșecului.

ADVERTISEMENT

Crina a spus că nu se va opri acum din munca depus și va încerca să lupte până la finalul cariere sale pentru ea și pentru România, indiferent dacă va fi criticată sau nu.

Mesajul sfâșietor al Crinei Pintea

Crina Pintea a oferit un mesaj lung, sfâșietor și direct după ratarea calificării cu naționala de handbal feminin a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo:

ADVERTISEMENT

„Nedrept!!! 6 ani în care am muncit cu toata ființa mea, am transpirat prin toți porii, am lucrat cu mine, fizic și psihic, am căutat să mă dezvolt și am căutat răspunsuri la ce nu îmi era clar.

Când am ratat Jocurile Olimpice din 2016 am vrut să renunț pentru că a fost nedrept, muncisem atât de mult în anul ăla încât mi se părea imposibil că voi rămâne acasă, dar, totodată ceva în interior îmi spunea că se va întâmpla asta.

ADVERTISEMENT

Când cei apropiați mă vedeau cum muncesc, pur și simplu se minunau pentru că nu aveam milă de mine, pentru că în fiecare dimineață la ora 5 eu alergam, când părinții mei se trezeau eu mă întorceam de la alergare, pentru că munceam dimineața, prânz și seară, dar a contat? NU. Am rămas acasă și am plâns zile întregi…”.

„Zilnic, gândul meu era la Tokyo!”

„După un timp, când mi-a trecut supărarea, am căutat imaginea cu medalia pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020, pe care am pus-o ca și wallpaper pe telefon și mi-am promis și propus că voi munci de 2 ori mai mult și că eu voi merge la următoarea ediție.

ADVERTISEMENT

Așa am facut, am trecut prin multe, dar niciodată nu am renuntat la ce-mi propusesem, zilnic gândul meu era Tokyo, de fiecare dată când deschideam telefonul vedeam imaginea. Am crezut cu toată ființa mea că ne vom califica, am crezut zi și noapte, am crezut când mă antrenam, am crezut când jucam, am crezut când castigam, am crezut când pierdem, am crezut când plangeam, am crezut când mă durea, am crezut MEREU.

Și da, se putea, însă din nou am fost pedepsită pe nedrept, din nou niște oameni și-au bătut joc de o muncă asiduă, și-au bătut joc pentru că noi suntem mici, mici de tot, pentru că nu contăm. M-am săturat. Știu că mă voi ridica pentru că asta știu eu să fac, stiu că voi lupta, pentru că așa sunt eu construită, știu că voi munci de 3 ori mai mult pentru că nu-mi este frica de muncă”.

„Dar frica că voi fi pedepsita din nou va rămâne pe veci, pentru că asta mi s-a întâmplat de-a lungul anilor, am fost pedepsită pentru că am îndrăznit să visez, pentru că am fost mai puternică, și pentru că atunci când unii oameni nu te pot opri prin fair-play apelează la jocuri de culise.

Eu voi lupta pentru mine, pentru echipă, pentru România până la finalul carierei mele. #iwillnevergiveup”, a mai scris Crina Pintea.

ADVERTISEMENT