ADVERTISEMENT
News

Mesajul sfâșietor al unei manichiuriste, înainte să fie răpusă de Covid-19: „Fetelor, voi vreți unghii, iar eu…”

Autor: Flaviu Popa | 01.01.2021 | 18:26
Mesajul sfâșietor al unei manichiuriste, înainte să fie răpusă de Covid-19: „Fetelor, voi vreți unghii, iar eu...
O tânără manichiuristă din Botoșani a murit. Foto: Botosaninews.ro

O tânără manichiuristă în vârstă de 35 de ani din Botoșani a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. deși fusese externată din spital.

ADVERTISEMENT

Înainte să moară, femeia le-a transmis un mesaj clientelor care îi solicitau să le facă unghiile că viața ei e mult mai importantă.

Iunona era cunoscută în oraș pentru tehnica sa folosită în unghiile cu gel și era căutată mereu de femei care doreau să apeleze la serviciile sale.

ADVERTISEMENT

Mesajul unei manichiuriste din Botoșani, înainte să moară

Manichiurista a luat Covid-19 la finalul lunii noiembrie, după care a fost internată în spital. În mod paradoxal, după ce a fost testată din nou rezultatul a fost negativ, astfel că a fost lăsată acasă.

Din păcate, conform Botosaninews.ro, au intervenit complicațiile din cauza virusului și a decedat.

ADVERTISEMENT

Mai mult, înainte să moară a pus pe Facebook un mesaj sfâșietor. „Vreau să vin cu o concretizare pentru clientele care s-au dovedit a fi foarte nemulțumite că programările pentru luna decembrie s-au anulat.

Fetelor, voi vreți unghii dar eu ma lupt în fiecare zi pentru viață!!! Vă rog să faceți diferența!! Azi eu sunt aici și lupt cu Sars-CoV-2 mâine poți fi tu în locul meu, căci nu e nimeni protejat. Rog puțină înțelegere. Unghiile nu sunt totul încă în viața asta, mama mă-sii de unghii!“, a scris femeia.

ADVERTISEMENT

În prima zi a anului 2021, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 3.938 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. În ultima zi au murit 74 de români, iar la terapie intensivă sunt internați 1.111 de pacienți.

Până pe 1 ianuarie 2021, pe teritoriul României au fost confirmate 636.201 de cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar 566.365 de pacienți au fost declarați vindecați. De asemenea, 15.841 de persoane diagnosticate cu infecție cu noul coronavirus au decedat în țara noastră.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!