News

Mesajul sfâșietor postat de Silviu, soțul Alexandrei, după moartea tinerei mirese. A sfârșit chiar în ziua nunții, când era condusă la altar

Mesajul sfâșietor postat de Silviu, soțul Alexandrei, după moartea tinerei mirese. La doar 24 de ani, aceasta a sfârșit tragic chiar în ziua în care era programată nunta.
21.08.2022 | 18:29
Mesajul sfasietor postat de Silviu sotul Alexandrei dupa moartea tinerei mirese A sfarsit chiar in ziua nuntii cand era condusa la altar
Mesajul sfâșietor postat de Silviu, soțul Alexandrei, după moartea tinerei mirese. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mesajul sfâșietor postat de Silviu, soțul Alexandrei, după ce tânăra mireasă a murit la doar 24 de ani. Femeia din Suceava a sfârșit într-un mod tragic chiar în ziua în care era condusă la altar.

Mesajul sfâșietor postat de Silviu, soțul Alexandrei, după moartea tinerei mirese

Tânăra era originară din Gura Humorului și s-a stins din viață chiar în ziua nunții, fiind însărcinată în opt luni. Alexandra avea 24 de ani și a decedat în urma unui stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Silviu Miroș, soțul tinerei, a postat un mesaj plin de tristețe după ce Alexandra a murit.

“Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace scumpa mea soție.”, a scris acesta pe contul său de Facebook, în dreptul unei fotografii de doliu.

Cei doi s-au căsătorit civil anul trecut. Sâmbătă, 20 august, urmau să aibă loc cununia religioasă și nunta.

ADVERTISEMENT

După ce a aflat că soția sa s-a stins din viață, bărbatul a avut un mare șoc și și-a pierdut conștiința. Acestuia i s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

Tinerei i s-a făcut rău în timpul ceremoniei și a fost transportată la spital. Mireasa intrase deja în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

La Spitalul Județean, cadrele medicale au încercat să o readucă pe tânără la viață prin manevre de resuscitare, dar toate eforturile au fost în zadar.

“Pacienta a fost adusă în stop cardio-respirator în curs de resuscitare.”, a transmis medicul de la UPU Suceava, Dan Teodorovici, care este, în același timp, purtătorul de cuvânt al UPU Suceava, potrivit obiectivdesuceava.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nici copilul Alexandrei nu a putut fi salvat.

Tânăra mireasă avea probleme cardiace

Alexandra fusese internată cu COVID-19 pe 27 iulie, însă a fost externată la cerere deoarece avea programată nunta.

Alexandra avea afecțiuni cardiace preexistente și a fost operată pe cord la doar 20 de ani. În timpul internării la spital, medicii i-au monitorizat cu atenție starea de sănătate după ce s-a infectat cu coronavirus.

Mirele și familia Alexandrei se pregătesc pentru înmormântare. S-ar putea deschide o anchetă în cazul decesului tinerei.

ADVERTISEMENT