Simona Halep

Mesajul Simonei Halep de Paşte! A strâns peste 1.500 de like-uri în mai puțin de două minute

19.04.2020 | 13:17
Mesajul Simonei Halep de Paşte! A strâns peste 1.500 de like-uri în mai puțin de două minute
Mesajul Simonei Halep pe Instagram! A strâns peste 1.500 de like-uri în mai puțin de două minute. Sursă foto: eurosport.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a postat o fotografie pe Instagram, în care le-a urat fanilor săi Paște fericit și care a făcut ravagii pe rețelele de socializare, strângând peste 1.500 de like-uri în mai puțin de două minute.

Mesajul Simonei Halep pe Instagram de Paște

Simona Halep a postat două fotografii pe Instagram, cu un mesaj pentru fanii săi. În a doua poză campioana de la Wimbledon ciocnește ouă cu Toni Iuruc, iubitul său.

„Paste fericit alaturi de cei dragi ! 🙏🏼”, a fost mesajul pe care Simona Halep l-a scris pentru fanii care o urmăresc pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Mesajul Simonei Halep de Paște. Sursă foto: Instagram
Mesajul Simonei Halep de Paște. Sursă foto: Instagram

Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru lupta cu coronavirusul

Simona Halep a mărturisit că a făcut o donație de 30.000 de euro pentru cadrele medicale, după ce a văzut știrile împreună cu Toni Iuruc și a conștientizat că medicii trebuie ajutați în lupta cu coronavirusul:

„Am donat 30.000 de euro pentru că am văzut la știri cu Toni, prietenul meu, cât de grea este situația cadrelor medicale, pentru că ele sunt cele mai expuse.

ADVERTISEMENT

Eu am mai donat, dar nu-mi place să anunț, dar aici mi-am dorit să postez eu, pentru a transmite exact ceea ce mi-am propus. Până nu va fi sigur totul din punct de vedere al sănătății eu nu voi participa la vreun turneu, indiferent de competiție”.

Dorințele mele de la acest sezon erau legate de Olimpiadă, dar s-a cam spulberat tot ce îmi propusesem legat de tenis, dar am dubii că anul acesta va mai fi ceva în tenis.

ADVERTISEMENT

Am auzit și în tenis jucătoare care și-ar fi dorit să se retrage, dar sper să se răzgândească, dar eu cu siguranță voi continua și după carantină”,  a mai spus Simona Halep.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
  • 2 este locul pe care Simona Halep îl ocupă în clasamentul WTA în acest moment
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri